Fortnite: Schimbarea SURPRIZA Adusa Odata cu Sezonul 2

Fortnite astley

Fortnite a avut sezonul 2 al capitolului 2 lansat joi de catre compania Epic Games, iar printre schimbarile foarte mari exista si una la care destul de putina lume se astepta, dar care este si foarte importanta pentru foarte multi dintre utilizatori.

Fortnite a avut implementat cu nu foarte mult timp in urma un nou emote, adica un dans, care e bazat pe melodia “Never Gonna” a lui Rick Astley, ea fiind oferita pentru a le permite utilizatorilor sa-i trolleze pe ceilalti jucatori cu ceea ce fac ei in joc.

Fortnite a implementat acest emote nou pentru toata lumea, insa a luat recent decizia de a le permite totusi oamenilor sa opreasca muzica pe care acesta o ruleaza impreuna cu dansul, iar asta pentru ca jucatorii care se filmeaza in timp ce se joaca au inceput sa primeasca plangeri din cauza ei.

Fortnite are implementata optiunea de a opri rularea muzicii in timpul emote-ului doar pe PC-urile din intreaga lume, patch-ul cu versiunea 12 aducandu-l pentru utilizatori, dar unul viitor va aduce optiunea inclusiv pe telefoane mobile si tablete.

Fortnite blocare rickroll

“Începând de la orele 12.00, creatorii care joacă pe computer au capacitatea de a emite muzică și sunete emotoare autorizate. Această opțiune va fi disponibilă pe toate platformele într-un viitor patch. Navigați la Opțiunile audio din meniul Setări pentru a activa această caracteristică.”

Fortnite i-a cam suparat pe cei care creeaza clipuri video in care se joaca, iar asta pentru ca melodia a fost detectata de YouTube si le-a fost blocata posibilitatea de a face bani de pe urma clipurilor video pe care publicau, si desigur ca asta nu le-a fost pe plac.