HBO Max: Vestea GROZAVA Asteptata de TOATA Lumea la Lansare

HBO Max are o veste grozava pentru toata lumea care astepta cu nerabdare lansarea platformei de streaming video la cerere, iata ce a fost anuntat oficial.

HBO Max special

HBO Max are o veste grozava pentru cei care vor dori sa-i devina abonati dupa ce va fi lansat in mod oficial pentru clientii din intreaga lume, si vorbim despre ceva ce era asteptat cu nerabdare de cateva saptamani. Se pare ca HBO a reusit sa ii convinga pe unii dintre actorii celebrului serial Friends sa revina intr-un episod special care urmeaza sa fie produs pentru lasarea HBO Max in cursul acestui an, contractele pentru productia sa fiind semnate.

HBO Max era in discutii de cateva luni pentru a produce acest serial special cu cei din Friends, iar intr-un final s-a ajuns la o intelegere cu cativa dintre actorii principali, deci episodul va fi produs. Vorbim despre un episod special de o ora pe care HBO Max il va avea separat de toate sezoanele serialului Friends, care inca este foarte popular, si i-a costat pe cei de la HBO cam 500 de milioane de dolari pentru a-l licentia pentru cativa ani, suma fiind uriasa.

HBO Max: Vestea GROZAVA Asteptata de TOATA Lumea la Lansare

HBO Max ii va avea in acest episod special al Friends prezenti pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer, deci exact oamenii care conteaza. Se pare ca episodul special din Friends va fi unul fara scenariu, deci actorii vor putea vorbi liber, si s-ar putea sa vorbim despre unul dintre cele mai interesante episoade facute pana acum pentru acest serial extrem de important, si in continuare extrem de iubit in toata lumea.

View this post on Instagram

It’s happening… @hbomax @jenniferaniston @lisakudrow @mleblanc @mattyperry4 @_schwim_

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

HBO Max a cumparat cu peste 500 de milioane de dolari dreptul de a difuza cele peste 236 de episoade din serialul Friends, iar pentru episodul special ii va plati doar pe actorii principali cu sume cuprinse intre 2.5 si 3 milioane de dolari. Doar producerea acestui episod special al Friends i-ar putea costa pe cei de la HBO cam 20 de milioane de dolari, sau mai mult, deci ar fi bine ca numarul de abonati pentru HBO Max sa fie unul pe masura asteptarilor tuturor.

HBO Max va fi lansat in primavara acestui an, insa intr-un numar limitat de tari, astfel ca nu toata lumea se va putea bucura de serviciu, iar in Romania nu va ajunge foarte curand.