Playstaton 5: PROBLEMA MARE care Deja SURPRINDE Jucatorii

Playstaton 5 spatiu

Playstaton 5 va avea o problema foarte mare pe care utilizatorii n-au anticipat-o inca, dar care se va dovedi a fi o mare frustrare pentru cei care vor cumpara noua consola pentru a o folosi in viata de zi cu zi, si e ceva care nu se va rezolva usor.

Playstaton 5 urmeaza sa fie vanduta in versiuni cu minim 500 GB spatiu de stocare, dar vor exista si versiuni care vor avea HDD-uri de 1 TB, sau chiar mai mult, insa din pacate se pare ca nici chiar 1 TB de spatiu de stocare nu va fi de ajuns pentru multe jocuri.

Playstaton 5 urmeaza sa fie lansata impreuna cu jocul Final Fantasy VII Remake, iar conform unui ambalaj pentru el, acesta urmeaza sa ocupe 100 GB spatiu de stocare dupa ce e instalat, adica peste 20% dintr-un HDD de 500 GB si peste 10% dintr-unul de 1 TB.

Playstaton 5, dar si XBOX Series X, vor avea jocuri care vor avea dimensiuni tot mai mari, din cauza graficii de calitate inalta, iar asta inseamna ca si mediile de stocare pentru ele trebuie sa fie tot mai mari, insa SSD-urile cu mult spatiu de stocare sunt foarte scumpe.

Playstaton 5 Fantasy VII Remake

Playstaton 5 ar trebui sa aiba si un sistem nou de instalare a jocurilor care va aduce pe SSD-uri doar fisierele necesare pentru fiecare misiune din joc, dar chiar si asa, cu multe jocuri spatiu se poate umple neasteptat de rapid.