Huawei P40 Pro: PREMIERA Mondiala INCREDIBILA de la Chinezi

Huawei P40 Pro are anuntata o premiera mondiala incredibila de la compania Huawei, iata ce a pregatit aceasta pentru clientii din toata lumea in 2020.

Huawei P40 Pro zoom

Huawei P40 Pro ar urma sa fie lansat cu o premiera mondiala incredibila, cei de la Huawei intentionand sa surprinda toata lumea cu ceva ce alti producatori au incercat sa ofere in telefoane, dar n-au prea reusit. Noi informatii aparute in legatura cu Huawei P40 Pro sugereaza faptul ca telefonul ar trebi sa fie lansat cu o camera noua care are zoom optic de pana la 10X, ceva ce multi au incercat sa faca, dar nimeni nu a reusit pana in acest moment.

Huawei P40 Pro ar urma sa aduca un upgrade masiv pentru camera in raport cu modelele anterioare care au avut zoom hibrid de 10X, adica zoom optic de 5X combinat cu unul digital imbunatatit. In Huawei P40 Pro se pare ca lucrurile sunt duse la un cu totul alt nivel deoarece un zoom optic de pana la 10X va aduce pentru utilizatori posibilitatea de a face poze grozave la distante mai mari cu propriile telefoane mobile, ceea ce desigur ca oricine si-ar dori.

Huawei P40 Pro: PREMIERA Mondiala INCREDIBILA de la Chinezi

Huawei P40 Pro zoom 10X

Huawei P40 Pro urmeaza sa continue si schimbarile foarte mari facute de pentru seria Mate 30 Pro, care a venit cu zoom optic de 5X si zoom digital de 50X, cei de la Samsung aducand zoom digital de 100X in telefoane. Este foarte sigur ca vom vedea asta si de la Huawei P40 Pro, ba mai mult zoom-ul digital ar putea ajunge pana la 100X si in aceste telefoane, dar secondat de un zoom optic de pana la 10X, car ar face calitatea imaginilor si mult mai buna.

Huawei P40 Pro a avut zilele trecute publicata imaginea de mai sus in care este vizibil faptul ca telefonul are 5 camere in modulul principal, iar cea pentru zoom este patrata, deci ar trebui sa ofere zoom optic de pana la 10X. Nu se stie inca ce fel de senzor de imagine urmeaza sa foloseasca Huawei pentru Huawei P40 Pro astfel incat sa-i ofere un zoom optic atat de mare, dar e foarte posibil ca tot unul de la Sony sa fie utilizat, precum este in cazul senzorului principal.

Huawei P40 Pro va fi prezentat in mod oficial la sfarsitul lunii martie in cadrul unei conferinte care va avea loc la Paris, astfel ca atunci vom afla mai multe informatii cu privire la noutatile majore aduse.