WhatsApp: SURPRIZA TOTALA, Ce vom Avea in TOATE Telefoanele

WhatsApp a pregatit o surpriza totala pentru toate telefoanele din intreaga lume, iata ce decizie foarte importanta a fost luata pentru aplicatia populara.

WhatsApp cautari

WhatsApp nu se lasa si pe langa toate prostiile pe care le face in fiecare an, iata ca mai aduce si cate ceva bun pentru utilizatorii din intreaga lume, iar astazi vorbim despre o functie noua pe care o va oferi. In cea mai recenta versiune beta a aplicatiei WhatsApp, cel putin pentru iPhone, a fost activata o noua functie care e in dezvoltare de ceva vreme, ea urmand a le permite oamenilor sa efectueze cautari avansate printre conversatiile pe care le-au facut.

WhatsApp aduce practic un sistem avansat de cautare in aplicatia pentru telefoane, si puteti vedea in imaginea de mai jos cum anume ar urma sa arate acesta, el permitand efectuarea de cautari pentru tipuri individuale de fisiere. In viitor WhatsApp ne va permite sa cautam prin conversatiile noastre doar pozele, clipurile video, documentele, link-urile, imaginile de tip GIF, sau fisierele audio pe care le-am trimis, sau pe care le-am primit, de la diversi prieteni.

WhatsApp: SURPRIZA TOTALA, Ce vom Avea in TOATE Telefoanele

WhatsApp cautare avansata conversatii

WhatsApp are in imaginea de mai sus prezentata noua functie impreuna cu noua interfata pentru dark mode, si asa va puteti face o idee cat se poate de clara cu privire la felul in care veti folosi noua functionalitate. Puteti vedea ca sistemul este gandit intr-un asemenea fel incat sa fie foarte usor de folosit de catre toata lumea, tipurile individuale de fisiere care pot fi cautate fiind listate foarte usor pentru a fi selectate in WhatsApp de utilizatori.

WhatsApp cautare avansata fisiere

WhatsApp a gandit acest sistem de cautare avansata intr-un asemenea mod incat sa nu ne mai oblige sa ne uitam prin sectiunea speciala a unei conversatii pentru a vedea ce fisiere am trimis, sau primit. Modificarea este una extrem de importanta deoarece ne va oferi posibilitatea de a beneficia de o experienta mult mai buna in WhatsApp pentru a folosi aplicatia, iar ideea de a putea face acest lucru este foarte binevenita de catre toti utilizatorii.

WhatsApp lucreaza inca din 2019 la aceasta functionalitate, si abia a activat-o in versiune beta, deci vor mai trece cateva saptamani bune pana cand ea va fi lansata in mod oficial.