AirPods X Generation Listate de un Partener al Companiei Apple

AirPods X Generation pret

AirPods X Generation au fost listate in mod complet surprinzator de catre un partener vechi al companiei Apple, produsul aparand in stocul companiei fara a se cunoaste deocamdata prea multe detalii cu privire la acest produs nou, el fiind rapid delistat de catre magazin.

AirPods X Generation este o noua versiune a celebrelor casti AirPods pe care Apple il pregateste pentru lansare, insa deocamdata nu se stie care e denumirea finala, sau ce anume urmeaza sa aduca nou ele pentru clientii care folosesc acest tip de casti wireless.

AirPods X Generation sunt listate de catre partenerul Apple Target, un foarte mare lant de magazine din SUA, iar pretul de 399 de dolari ne da de inteles ca nu vorbim despre un produs chiar atat de ieftin, deci e unul important pentru americani.

AirPods X Generation este listat la un pret cu 150 de dolari mai mare decat cel al AirPods Pro, deci vorbim despre o versiune care ar trebui sa ofere mai multe functii, mai multe culori urmand a fi deasemenea disponibile pentru aceast produs inca necunoscut.

AirPods X Generation stoc

AirPods X Generation nu este denumirea finala a acestei noi perechi de casti, insa in general preturile listate de partenerii Apple pentru produse nelansate sunt corecte, astfel ca indiferent ce versiune noua a AirPods va fi lansata, va fi scumpa.

UPDATE: Se pare ca inclusiv Apple TV Generation X, plus noi curele pentru Apple Watch au fost listate deasemenea.

Apple TV gen X