Facebook PLATESTE Utilizatorii, CUM se Castiga Banii din Retea

Facebook plateste

Facebook a inceput sa-si plateasca utilizatorii pentru ceva ce oricine ar putea face, iar compania are o abordare complet noua cu privire la modul in care isi trateaza utilizatorii retelei de socializare in momentul de fata, s e o schimbare in bine.

Facebook isi plateste utilizatorii pentru a-si inregistra vocea pentru dispozitivul Portal, un fel de boxa inteligenta care este vanduta cu un ecran pentru apeluri video, sau fara ecran, pentru a fi folosita doar pentru a asculta muzica.

Facebook le plateste oamenilor 5 dolari pentru a-si inregistra vocea printr-o aplicatie speciala, acestia trebuind sa indeplineasca o serie de cerinte pentru a primi acesti bani prin Paypal, si desigur ca suma este mica, dar unii profita de ea.

Facebook vrea sa inregistreze cat mai multe moduri prin care sunt pronuntate anumite cuvinte de catre utilizatori pentru a-si antrena inteligenta artificiala care recunoaste cuvintele rostite de catre oameni si reactioneaza in baza lor.

“Facebook vă va plăti pentru vocea voastră, dar nu vă așteptați să vă îmbogățiți. Compania plătește persoanelor selectate pentru a înregistra fraze pentru a îmbunătăți instrumentele sale de recunoaștere vocală. Îi cere să înregistreze expresia „Hei Portal, sunați …”, urmată de a spune de 10 ori numele de familie al unui prieten Facebook. Sarcina durează aproximativ cinci minute. Finalizarea fiecărei sarcini plasează 200 de puncte în aplicație și poate fi finalizată doar de cinci ori, pentru un total de 1.000 de puncte. Aceasta se ridică la 5 USD trimise utilizatorului prin PayPal.”

Facebook deruleaza programul prin intermediul unei aplicatii numite Viewpoints, totul fiind derulat deocamdata doar in SUA, insa pe masura ce Portal va avea comenzi vocale in alte limbi, totul va ajunge si la alte tari.