ALERTA: Windows 10 are o MARE AVERTIZARE pentru TOATA Lumea

Windows 10 are o alerta foarte importanta emisa pentru utilizatorii din lumea intreaga impreuna cu o avertizare de care toti ar trebui sa fie foarte atenti.

Windows 10 extensii

Windows 10 are o alerta foarte importanta facuta sub forma unei avertizari de care toata lumea trebuie sa fie extrem de atenta, iar asta pentru ca binele utilizatorilor este avut in vedere cand a fost facut acest mesaj foarte important. Google Chrome a inceput sa ii avertizeze pe utilizatorii Windows 10 ca n-ar trebui sa mai foloseasca Microsoft Edge pentru navigarea pe internet, sau extensiile dedicate, ci ar trebui sa foloseasca browserul de la Google.

Windows 10 are aceasta alerta emisa pentru toti cei care folosesc noul Edge de la Microsoft, acesta fiind facut pe aceeasi platforma pe care functioneaza si Google Chrome, deci poate rula inclusiv extensiile facute pentru el. In ciuda tuturor acestor lucruri, Google vrea sa le spuna utilizatorilor Windows 10 ca Microsoft Edge nu este la fel de sigur ca Google Chrome, chiar daca la baza functionarii sale sta aceeasi platforma care e folosita in browserul propriu.

ALERTA: Windows 10 are o MARE AVERTIZARE pentru TOATA Lumea

Windows 10 alerta extensii Chrome

Windows 10 nu pare sa aiba implementate in Microsoft Edge masuri de securitate la fel de bune pentru utilzarea de extensii, precum se intampla in cazul Google Chrome, sau cel putin asta vrea sa sugereze compania Google. Situatia in sine este una foarte interesata deoarece Google a lucrat impreuna cu Microsoft pentru a dezvolta noul Edge care este oferit pentru Windows 10, deci avertizarea in sine vine ca o foarte mare surpriza pentru destul de multa lume.

Windows 10 nu este un sistem de operare sigur, toata lumea stie asta, dar in cazul navigarii pe internet, nimic nu pare sa fie mai sigur si mai bun decat ceea ce ofera compania Google pentru utilizatorii din toata lumea, cel putin teoretic. Windows 10 a avut dezvoltat noul browser Edge intr-o perioada destul de scurta de timp, deci e posibil sa nu fi avut implementate si suficient de multe masuri de securitate pentru folosirea extensiilor pentru Chrome.

Windows 10 are in mod regulat publicate diverse alerte pentru utilizatorii din intreaga lume din cauza unei varietati de probleme pe care le are, iar cele de acum nu surprind pe nimeni pentru mai toti se asteapta sa le auda.