Apple Maps Street View este Facut si cu iPhone 11 Pro Max

Apple Maps look around iphone 11 pro max

Apple Maps are de ceva vreme lansat un modul Street View care contine imagini la nivel de strada cu diverse locatii vizitate de catre oameni care cara rucsace cu echipamente mari pentru geolocalizare si inregistrare de imagini, aparent inclusiv cu iPhone 11 Pro Max.

Mai jos puteti vedea cum arata echipamentele pe care le plimba cei care sunt angajati de catre compania Apple sa inregistreze imagini pentru sistemul sau Look Around, adica exact o copie a Street View din Google Maps, cu fix acelasi rol pentru platforma sa de harti online.

Imaginea de mai jos ne arata vechiul rucsac folosit pentru a inregistra aceste imagini pentru Look Around din Apple Maps, dar si cel nou, acel iPhone 11 Pro Max fiind adaugat separat de sistmeul LIDAR, dar si aparatura de geolocalizare foarte exacta.

Apple Maps trece de ceva vreme printr-un serios proces de imbunatatire, cei de la Apple dorind sa le ofere clientilor cu iDevice-uri harti cat mai exacte pentru Apple Maps, insa din pacate deocamdata doar in SUA, si alte tri mai importante.

Apple Maps look around