ANUNT: Politia Romana ne ATENTIONEAZA cu un Mesaj IMPORTANT

ANUNT Politia Romana 113

Politia Romana a emis o atentionare cu un mesaj extrem de important astazi, si el ar putea salva viata unor persoane pentru ca vine in ajutorul lor si ii invata ceva ce in mod normal nu ar fi putut sti singure, pentru ca detaliile nu sunt promovate peste tot.

Politia Romana le atentioneaza pe persoanele cu dizabilitati, cat si pe persoanele care au grija de ele, sau pe alti cetateni care cunosc asemenea persoane, ca inclusiv ele pot cere ajutor la serviciul unic de urgenta din Romania, sa la 113, nu 112.

Politia Romana le spune acestora ca trebuie sa se inregistreze in prealabil in baza de date de SNUAU pentru a fi avute in veder atunci cand cer ajutorul serviciului de urgenta iar in cazul celor cu deficiente de vorbire, ajutorul se cere prin mesaje scrise.

Politia Romana prezinta in clipul video de mai jos exact cum functioneaza totul pentru cei care vor sa ceara ajutorul autoritatilor cand au nevoie de el in viata de zi cu zi, procedura fiind mai complicata decat in cazul unui simplu apel facut la 112.

Politia Romana le spune cetatenilor cu dizabilitati de vorbire, sau de auz, ca trebuie sa se inscrie pe website-ul 113.112.ro pentru a fi avuti in vedere de catre SNUAU atunci cand cer ajutorul, astfel ca vor avea parte de atentia a unui operator special antrenat.

Politia Romana este foarte constienta de numarul de persoane care au nevoie de ajutor in asemenea situatii, si avertizarea lor este binevenita pentru cei care vor sa primeasca foarte rapid ajutor cand au nevoie cu adevarat de el.

113

#113Persoanele cu dizabilități de auz și/sau vorbire au dreptul să comunice prin mesaje asociate unui apel de urgență, cu condiția înregistrării prealabile în baza de date a SNUAU a numărului de telefon deținut.—–> 113.112.ro#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Vineri, 21 februarie 2020