Fornite: HARTA cu Noile Locatii ASCUNSE Aduse de Sezonul 2

Fornite locatii

Fornite a avut cu sezonul 2 una dintre cele mai mari modificari de pana acum pentru jocul atat de popular in lumea intreaga, si vorbim despre o modificare care aduce si o serie de locatii noi, unele dintre ele ascunse, altele facute cunoscute de catre cei de la Epic Games.

Fornite are in harta de mai jos prezentate toate locatiile ascunse pe care le puteti descoperi in momentul de fata pentru a va distra cu prietenii, ele fiind The Shark, The Yacht, The Grotto, The Agency, si The Rig, toate fiind foarte clar marcate pentru a le gasi mai usor.

Fornite are cate o surpriza grozava in fiecare dintre locatiile care au aparut impreuna cu actualizarea pentru sezonul 2, astfel ca va veti putea bucura si de o experienta mult mai buna pentru a va distruge inamicii cu unele dintre surprizele care exista acolo.

Fornite nu are alte schimbari majore pentru locatiile care existau inainte pe harta pentru toti jucatorii, astfel ca vorbim despre ceva ce foarte multa lume cunostea deja, deci multe dintre zonele pe care le veti explora acum va sunt oricum cunoscute.

Fornite harta locatii ascunse

Fornite are diverse surprize ascunse in aceste zone noi, deci veti putea sa va bucurati si de noi arme, sau alte obiecte pe care cei de la Epic Games le-au introdus pentru a ne face experienta de joc mult mai buna, si e bine sa stiti tot ce exista.