Samsung GALAXY S20 Ultra: Camera COMPARA cu a iPhone 11 Pro

Samsung GALAXY S20 Ultra are camera comparata cu cea a iPhone 11 Pro Max, iata cat de mari sunt diferentele intre cele doua modele de telefoane acum.

Samsung GALAXY S20 Ultra apare astazi intr-o comparatie extrem de interesanta care pune fata in fata noul telefon cu o camera principala de 108 megapixeli cu iPhone 11 Pro Max, cu o camera de 12 megapixeli. Vorbim despre doua modele de telefoane care au camere complet diferite implementate, iar Samsung GALAXY S20 Ultra domina fara drept de apel iPhone 11 Pro Max in specificatii, iar in realitate lucrurile nu sunt cu mult diferite.

Samsung GALAXY S20 Ultra are un nou senzor principal de magine cu rezolutie de 108 megapixeli, insa mai important, el beneficiaza de tehnologia nonacell, si are o dimensiune senzor de 0.8µm. iPhone 11 Pro Max are un seznr de 12 megapixeli cu dimensiune senzor de 0.8µm, insa fara acea tehnologie speciala din Samsung GALAXY S20 Ultra, iar asta se vede in poze, dar diferentele nu sunt la fel de mari precum cele din numarul de megapixeli.

Samsung GALAXY S20 Ultra: Camera COMPARA cu a iPhone 11 Pro Max

Samsung GALAXY S20 Ultra face poze mai bune decat iPhone 11 Pro Max, acest lucru fiind cat se poate de clar, dar Apple reuseste prin software sa compenseze destul de multe dintre lipsurile camerei. Samsung GALAXY S20 Ultra nu distruge iPhone 11 Pro Max cu noua sa camera, chiar daca il depaseste, insa exista si instante in care lucrurile nu stau chiar asa, dar camera sa frontala este clar superioara celei implementate in telefonul iPhone.

Samsung GALAXY S20 Ultra nu este cu foarte mult peste iPhone 11 Pro Max nici in ceea ce priveste pozele facute noaptea, dar cand vine vorba despre zoom exista diferente mari intre telefoane. Samsung GALAXY S20 Ultra are zoom optic de 5X, iar asta conteaza foarte mult, zoom-ul optic de pana la 100X fiind un truc frumos de marketing, dar calitatea pozelor este proasta, ceea ce e si normal de la ceva facut in principal doar din software pe telefon.

Samsung GALAXY S20 Ultra este fara discutie peste iPhone 11 Pro Max in ceea ce priveste camera, dar cei care il vor, ar trebui sa stie ca diferentele nu sunt atat de colosale cum par doar analizand specificatiile.