Netflix: Schimbarea PROASTA pe care TOTI Abonatii o URASC

Netflix a facut o schimbare foarte proasta pentru platforma de streaming video la cerere, iar abonatii deja o urasc, iata ce plangeri au inceput sa faca.

Netflix notificare

Netflix a facut o schimbare foarte proasta, conform multor abonati care au inceput deja sa o urasca pentru ca ea nu a fost gandita ca fiind un beneficiu pentru ei, ba din contra, ii enerveaza foarte mult. Se pare ca de cateva saptamani cei de la Netflix au decis sa le trimita oamenilor email-uri pentru a le readuce aminte ca nu au termiant de vazut un film, sau un serial, in platforma.

Netflix are deja o sectiune speciala in aplicatie si website in care listeaza toate filmele si serialele care au fost incepute, dar nu au fost finalizate, insa acum s-a gandit ca ar fi bine sa inceapa sa trimita si email-uri. Oamenii erau oricum enervati de existenta acelei sectiuni si de afisarea constanta a acelor filme si seriale pe care nu le-am terminat, dar se pare ca lucrurile sunt duse la un cu totul alt nivel din dorinta Netflix de a tine oamenii tot mai mult in platforma.

Netflix: Schimbarea PROASTA pe care TOTI Abonatii o URASC

Netflix notificare filme

Netflix incepe sa-si cam agaseze abonatii cu aceste metode de a le readuce in mod constant aminte ca n-au terminat de vazut un film, sau un serial, iar trimiterea de email-uri este cel mai probabil precedata de trimiterea de notificari. Email-urile nu sunt la fel de intruzive ca notificarile, iar Netflix stie acest lucru, astfel ca incepe intai asa, iar mai tarziu probabil ca le va trimite abonatilor si notificari pentru a le spune ca mai au cate ceva de vazut.

Netflix a facut aceasta schimbare fara a anunta in praelabil care ii sunt planurile, si din pacate lumea incepe sa se planga, dar asta nu va readuce lucrurile la normal. Netflix nu are nici vreo optiune, deocamdata, pentru a bloca primirea de notificari de acest gen, insa probabil ca dupa ce se va plange suficient de multa lume va fi implementata si o functie care sa ii scape pe toti utilizatorii de aceste notificari pe care desigur ca nu le vor.

Netflix testeaza o functie care va permite eliminarea anumitor filme si seriale mult mai usor din lista celor pe care le-am inceput, dar nu le-am terminat, insa asta nu va schimba in vreun fel aceasta functie.