Playstation 5: Fanii ULUITI de o Veste INCREDIBIL de BUNA

Playstation 5 4k

Playstation 5 urmeaza sa vina cu ceva extrem de important care nu exista in alte console in momentul de fata, iar asta in conditiile in care sunt anuntate schimbari uriase pentru urmatoarea generatie de console pe care atat Sony, cat si Microsoft le pregatesc.

Playstation 5 urmeaza sa aiba o putere de procesare grafica atat de mare incat jocurile vor rula la un framerate foarte mare, iar unul pregatit de un dezvoltator necunoscut este pregatit pentru a fi redat la rezolutie 4K si cu 90 FPS, conform unui tester.

Playstation 5 este in testare la multipli dezvoltatori de jocuri in momentul de fata, iar faptul va putea rula jocuri la rezolutie 4K la 90 FPS este o veste grozava care da de inteles ca experienta de joc va fi extrem de mult imbunatatita pentru cei care o vor cumpara.

Playstation 5 nu e singura consola care are o placa video atat de puternica incat sa poata rula jocurile la o rezolutie atat de mare si cu atat de multe cadre pe secunda, iar asta pentru ca XBOX Series X va putea face fix acelasi lucru cu placa sa video.

“designerul principal de motoare grafice râde de mine pentru că mă opresc la fiecare 30 de secunde pentru a roti doar camera și a privi obiectivele turistice și a asculta sunetele din lumea lor de joc. Totul în joc este PBR cu surse multiple de iluminare volumetrică. Toate personajele din acest joc sunt unice. Stau controlorul (sunt pe punctul de a muri din nou oricum) “Jocul rulează cu siguranță la 60fps”, el dă din cap la mine “Nu, se execută la 90fps blocat. Nativ 4k.”.  Mut de uimire intreb, “Pe ce consola?”, zâmbește „Pe amândoua”.”

Playstation 5 si XBOX Series X vor fi cele mai puternice console lansate vreodata, Sony si Microsoft pregatind upgrade-uri foarte mari pentru ambele, astfel ca vom avea parte de o experienta substantial imbunatatiat pentru a le folosi.