WhatsApp: Decizia RADICALA in Urma Unei PROBLEME COLOSALE

WhatsApp a luat o decizie radicala in urma unei problemele fara precedent cu care s-a confruntat platforma de mesagerie in cursul zilelor trecute.

WhatsApp delistare

WhatsApp a luat o decizie radicala dupa ce a trecut printr-o problema colosala, fara precedent, pentru platforma de mesagerie, iar asta arata iar felul in care compania reactioneaza cand are dificultati de acest gen. V-am spus zilele trecute ca WhatsApp a lasat Google Search sa indexeze grupurile sale de conversatii fara a bloca accesul robotilor companiei americane la descoperirea lor, si asta a suparat extrem de multa lume foarte rapid.

WhatsApp a lasat practic libere la indexare atat grupurile publice de conversatii, cat si cele private, iar asta in conditiile in care cel putin cele din urma ar fi trebuit sa ramana ascunse de toata lumea. Problema este una cu care WhatsApp nu s-a mai confruntat pana in momentul de fata, iar asta a stat la baza situatiei care a suparat extrem de multa lume, mai ales ca vorbim despre ceva ce in mod normal nu ar fi trebuit sa se intample pentru platforma.

WhatsApp: Decizia RADICALA in Urma Unei PROBLEME COLOSALE

WhatsApp a raspuns initial in fata acestei situatii spunand ca problema nu e la ea, ci la administratorii de grupuri, care ar trebui sa le tina private, insa mai apoi s-a razgandit si a inceput sa le reascunda iar. Cei de la WhatsApp au modificat din nou setarile pentru indexarea grupurilor de conversatii, astfel ca acum ele nu mai pot fi citite de catre robotii Google, iar din Google Search toate informatiile au fost eliminate pentru ca lumea sa nu le mai poata descoperi.

WhatsApp s-a miscat foarte rapid pentru a delista din Google Search toate grupurile publice si private de conversatii, astfel ca nimeni nu le mai poate descoperi, dar cei care au luat link-urile le pot vedea oricum. Pentru cei de la WhatsApp aceasta reprezinta o problema extrem de grava care anuleaza tot ceea ce a spus compania in legatura cu toata securitatea pe care o ofera pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea disparand in momentul in care a listat grupurile.

WhatsApp trece din problema uriasa in problema uriasa, din pacate pentru toata lumea, iar asta ne arata din nou cat de prost este modul in care sunt gandite lucrurile la compania americana.