Volkswagen Passat: PRIMUL Model ELECTRIC care a UIMIT Lumea

Volkswagen Passat are prezentat primul model electric de care foarte multa lume a fost impresionanta, iata ce i-a uimit pe toti care l-au vazut deja.

Volkswagen Passat este unul dintre cele mai populare modele pe care compania germana le-a facut vreodata, iar cei care asteapta si o versiune electrica au acum parte de o prima prezentare a unui asemenea model. In clipul video de mai sus puteti vedea un barbat care si-a transformat batranul Volkswagen Passat intr-o versiune electroca, destul de rudimentara, dar masina functioneaza si nu pe baza de combustibil, ci pe electricitate.

Volkswagen Passat nu a fost vreodata gandit pentru a functiona doar cu electricitate, insa barbatul din clip a reusit sa-si modifice masina pentru a o face sa functioneze cu o putere de aproximativ 90KW. Volkswagen Passat nu este o masina chiar atat de scumpa, dar transformarea acestui model dintr-unul care functioneaza pe benzina intr-unul electric a costat cam 25.000 dolari, o suma substantiala cu care barbatul si-ar fi putut cumpara un model nou.

Volkswagen Passat: PRIMUL Model ELECTRIC care a UIMIT Lumea

Volkswagen Passat s-a dovedit a fi foarte popular in intreaga lume, exista si in Romania foarte multe pe strazi, insa germanii inca n-au anuntat ca ar putea lansa si o versiune electrica, mai ales acceptabila ca pret. Daca simpla modificare a unei masini standard intr-una electrica a costat 25.000 de dolari, va puteti imagina ca un Volkswagen Passat facut de catre producatorul german ar costa mult mai mult, deci e improbabil sa vedem unul pre curand, din pacate.

Volkswagen Passat in versiunea electrica ar consuma cam 1 Ah pentru fiecare mila, sau 1.6 km, deci vorbim despre un consum foarte redus, ceea ce este marele avantaj al masinilor electrice. In ceea ce priveste autonomia de rulare, acest Volkswagen Passat electric ar putea functiona fara probleme pentru o distanta de aproximativ 100 de mile, sau 160 Km, ceea ce este extrem de putin, dar vorbim totusi despre o masina facuta in garaj, nu intr-o fabrica foarte complexa.

Volkswagen Passat ramane unul dintre cele mai populare modele de sedan-uri pe care Germania le produce, iar desi oficial nu se stie cand va fi lansata o versiune complet electrica, ea este asteptata de foarte multa lume.