DIGI Romania: Veste pentru TOTI ROMANII, Beneficiul GRATUIT

DIGI Romania are o veste foarte importanta pentru toti romanii, si ii anunta ca au un beneficiu gratuit la ei de care ar trebui sa profite chiar acum.

DIGI Romania securitate

DIGI Romania are o veste extrem de importanta pentru toti romanii din tara, si asta pentru ca le ofera un beneficiu gratuit de care ar trebui sa profite chiar in momentul de fata, pentru ca este foarte important. Vorbim despre o atentionare de securitate pe care cei de la DIGI Romania au facut-o cu ceva timp in urma, ei lansand o pagina speciala in care ofera recomandari de securitate pentru toti clientii care ii folosesc serviciile de internet in Romania.

DIGI Romania a publicat foarte multe informatii extrem de importante pentru clientii care folosesc internetul mobil prin routere, si au alte dispozitive interconectate la acestea pentru a folosi internetul. Securitatea acestor dispozitive este punctul central al atentionarilor facute de catre cei de la DIGI Romania, iar separat de recomandari, au inclusiv un serviciul special care le permite oricaror clienti sa-si testeze dispozitivele pentru brese de securitate.

DIGI Romania: Veste pentru TOTI ROMANII, Beneficiul GRATUIT

DIGI Romania a creat acest serviciu special pentru clientii din Romania pentru a ii ajuta sa descopere daca au vulnerabilitati pentru dispozitivele interconectate folosite, si daca acestea exista, afla exact care sunt. Serviciul dedicat de testare a vulnerabilitatilor care ar putea exista in dispozitive IoT ale clientilor DIGI Romania este oferit gratuit pentru a ii ajuta pe toti sa descopere foarte rapid problemele, si pentru a le rezolva si a fi in siguranta.

DIGI Romania a inceput din 2019 sa puna foarte mare accent pe a le oferi si clientilor din tara sfaturi importante pentru a-si imbunatati securitatea dispozitivelor iOT pe care le folosesc, si e foarte bine sa le securizati. Cei de la DIGI Romania, la fel ca alti experti in securitate informatica, stiu ca aceste dispozitive pot fi sparte si folosite in atacuri impotriva website-urilor, sau mai rau a unor infrastructuri de utilitate publica, deci e bine sa fie securitate.

DIGI Romania va recomanda sa folositi scannerul de vulnerabilitati care exista pe website-ul sau, si asta pentru a nu va trezi ca aveti dispozitivele folosite in atacuri chiar fara sa stiti ce se intampla.