DACIA Logan: Ce Model NOU va fi LANSAT Saptamana Viitoare

DACIA Logan are asteptata lansarea unui nou model chiar saptamana viitoare in cadrul salonului auto de la Geneva, iata ce surpriza ar puea pregati Dacia.

DACIA Logan geneva

DACIA Logan este cel mai popular model de masina pe care producatorul roman Dacia il vinde in momentul de fata, iar unii au spus ca saptamana viitoare ar fi asteptata lansarea unei noi versiuni la Geneva. Daca nu stiati, pe data de 5 martie incepe salonul auto de la Geneva, la care producatorul Roman va participa, iar unii asteapta inclusiv lansarea unui nou model al DACIA Logan acolo, desi deocamdata nu exista informatii oficiale despre asta.

DACIA Logan a fost vazuta plimbandu-se prin Europa, dar foarte bine camuflata, iar lansarea sa este asteptata pe final de an, sau in 2021, deci lansarea noului model la salonul auto de la Geneva e ceva ce poate fi facut. Niciun model nou de masina nu e pus in vanzare imediat ce se lanseaza, deci noua versiune a DACIA Logan ar putea fi prezentat pe 5 martie, chiar daca va fi pus in vanzare efectiva undeva pe final de 2020, sau inceput de an 2021.

DACIA Logan: Ce Model NOU va fi LANSAT Saptamana Viitoare

DACIA Logan va fi lansata intr-o versiune noua, fie la Geneva pe 5 martie, sau la unalt salon auto, care vine cu schimbari foarte mari pentru caroserie, aceasta fiind modernizata in totalitate. Vorbim despre un aspect schimbat cu foarte mult pentru noua versiune a DACIA Logan, insa mai mult ca sigur si de schimbari pentru sasiu, motor, si alte componente, pentru ca experienta vizuala exteriora, dar si cea de condus sa fie mult imbunatatite de producator.

DACIA Logan va avea deasemenea si schimbari pentru design-ul interior, si deja stiti cu siguranta ca vorbim despre noul sistem multimedia EasyLink adus de la Renault, dar el va impune si modificarea bordului si a consolei centrale. Este posibil ca si alte modificari, separat de acestea, sa fie facute pentru DACIA Logan in 2020 pentru a aduce un “aer” nou pentru masina, deci ramane sa vedem exact ce se va intampla cand va fi anuntata in mod oficial.

DACIA Logan ar putea fi prezentata la salonul auto de la Geneva si nu ar fi o mare surpriza, insa in caz contrar, Dacia are alta surpriza majora pentru acest eveniment, si el este cel putin la fel de important.