Fortnite: TRUCUL GROZAV care iti aduce Obiecte GRATUITE Acum

fortnite decoy

Fortnite a avut in sezonul 2 lansate foarte multe noutati interesante de catre cei de la Epic Games, iar printre acestea se numara si unul care poate fi folosit ca un truc pentru a primi foarte multe obiecte gratuite in anumite situatii de utilizare.

Fortnite are noi grenade care creeaza clone ale jucatorilor, acestea alergand in mod aleator si atragand focul inamicilor, astfel incat jucatorul real sa ii poata omora mai repede, foarte multa lume apreciind implementarea acestei schimbari pentru joc.

Fortnite are totusi o problema in ceea ce priveste aceste grenade, iar asta pentru ca in modul Arena, folosirea acestor grenade pe aduce jucatorilor cate o completare pana la 450 de obiecte pentru fiecare material de constructie, aproape de limita maxima de 500.

Fortnite le permite jucatorilor sa foloseasca ceva numit “Siphon” pentru a extrage viata, armura si materiale de constructie de fiecare data cand ucid un inamic in modul Arena, insa multumita noii grenade si trucului, ei obtin aproape cantitatea maxima de materiale oferite in acest mod de joc.

“În modul Arena, jucătorii folosesc mecanicul Sifon pentru a câștiga un plus de sănătate și scut, precum și resurse suplimentare după fiecare eliminare. Sifonul recompensează jucătorii cu 50 de sănătate eficiente și 50 din fiecare material de construcție după ce dau jos un adversar. Din anumite motive ciudate, dispozitivele prietenoase contează ca inamici în modul Arena, iar după ce acestea dispar, jucătorii primesc 150 de materiale de construcție pe pui. Practic, o stivă de Decoy Grenades oferă jucătorilor 450 din fiecare material de construcție, ceea ce este aproape maxim, deoarece modul Arena este placat la 500 din fiecare material.”

Fortnite nu are aici parte de o functionalitate normala, iar asta se va dovedi a fi o problema serioasa pe care cei de la Epic Games vor trebui sa o rezolve foarte rapid pentru ca lumea profita din plin de acest truc pentru a obtine mai multe materiale de constructie decat ar trebui.