Playstation 5: Functia EXCLUSIVA cu care va DISTRUGE XBOX

Playstation 5 Dualshock 5

Playstation 5, sau PS5 pentru unii fani, este viitoarea consola importanta pe care Sony urmeaza sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar inainte ca ea sa fie prezentata, cineva a descoperit o noua functie exclusiva pe care controllerele sale Dualshock 5 o vor avea.

Playstation 5 urmeaza sa aiba in aceste controllere Dualshock 5 o functie exclusiva care nu va exista in cele pentru XBOX One X, ele fiind capabile sa preia informatii biometrice despre utilizatori si sa modifice experienta din jocuri in functie de acest lucru.

Playstation 5 ar urma sa aiba in controllerele sale Dualshock 5 senzori speciali care ar urma sa detecteze nivelul de transpiratie pe care il secreta mainile utilizatorilor, dar si ritmul cardiac, iar in functie de ele poate fi modificata experienta in jocurile in care exista suport.

Playstation 5 ar urma deci sa ofere o experienta unica pentru jucatori, bazata in totalitate pe feedback-ul pe care acestia il ofera pentru controllerele Dualshock 5, iar asta e ceva ce va fi extrem de interesant de incercat de catre utilizatorii din toata lumea.

Playstation 5 Dualshock 5 biometric

“Informațiile despre feedback-ul biologic sunt utilizate pentru a selecta una sau mai multe opțiuni prezentate într-o bucată de conținut, fără ca utilizatorul să furnizeze informații suplimentare.”

Playstation 5 va avea un controller Dualshock 5 foarte scump daca el va fi intr-adevar dotat cu asemenea senzori, iar implementarea suportului pentru el in jocuri nu va fi usor de realizat, acestea urmand a deveni mult mai complexe, ceea ce e perfect normal.