Facebook: Functia la care NU te ASTEPTAI pentru Telefoane

Facebook editare

Facebook pregateste o noua functie pe care nimeni nu se astepta sa o vada pe telefoane, dar iata ca exista si surprize foarte bune de care toti jucatorii se pot bucura pentru a folosi aplicatia si a obtine cat mai multe de la ea cu fiecare ocazie.

Facebook va implementa in aplicatia pentru telefoanele Android o noua functie care le va oferi utilizatorilor recoandari automate pentru a imbunatati calitatea pozelor in momentul in care incearca sa le incarce in reteaua de socializare pentru ca prietenii lor sa le vada.

Facebook ofera de foarte multa vreme foarte multe optiuni pentru a modifica pozele pe care utilizatorii le incarca in platforma, astfel ca existenta acesteia este o continuare a ceea ce a fost oferit, doar ca totul vine intr-o formula complet diferita fata de ceea ce stam.

Facebook vrea sa ii ajute pe utilizatorii de telefoane sa publice pozele care au cea mai buna calitate, chiar daca n-au fost facute cu cele mai bune telefoane, sau atunci cand au fost facute nu erau cele mai bune conditii pentru inregistrarea de poze.

Facebook editare poze

Facebook va face procesarea modificarilor pentru poze direct in aplicatia sa pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, si ea va ajunge inclusiv in iOS, iar modificarile vor fi procesate tot atunci inainte de publicare.