WhatsApp: Dark Mode e Acum EXTINS cu SURPRIZA de Proportii

WhatsApp are acum un dark mode extins de catre compania americana, el venind ca o surpriza de proportii pentru toti cei care il asteptau de multa vreme.

WhatsApp web dark mode

WhatsApp este in proces de a extinde noul dark mode la care lucreaza de foarte multe luni pentru utilizatorii din lumea intreaga, si vorbim despre o cu care compania americana vrea sa surprinda multa lume. WhatsApp dadea de inteles ca noul dark mode va fi implementat doar in aplicatiile pentru iPhone si Android, insa in realitate se pare ca tema intunecata va fi oferita inclusiv in WhatsApp Web, adica platforma care poate fi accesata de pe calculatoare si tablete.

WhatsApp vrea sa ofere o experienta unificata pentru folosirea acestui dark mode de catre utilizatorii din intreaga lume indiferent de unde acceseaza platforma, adica fie ca e vorba de telefoane, calculatoare, tablete. Din moment ce pe tablete WhatsApp nu are inca o aplicatie oferita, era normal ca si website-ul care permite folosirea platformei sa aiba un dark mode disponibil pentru ca oamenii sa se bucure de ceea ce vor indiferent cum folosesc platforma.

WhatsApp: Dark Mode e Acum EXTINS cu SURPRIZA de Proportii

WhatsApp web dark mode pc

WhatsApp testeaza acest dark mode chiar in momentul de fata, dupa cum puteti vedea deja, insa din pacate totul este in proces de dezvoltare, si accesibil doar pentru inginerii companiei. Din pacate nu putem activa prin vreun truc acest dark mode pentru WhatsApp deoarece dezvoltarea este facuta intr-un server separat de cel principal, deci activarea pentru noua tema va fi facuta abia dupa ce procesul de dezvoltare va fi finalizat de americani.

WhatsApp web dark mode internet

WhatsApp a ignorat timp de foarte multa vreme cererile oamenilor privind implementarea unui dark mode pentru folosire pe telefoane, iar cand a decis sa implementeze totul, o face asa cum trebuie. WhatsApp ar putea lansa noul dark mode simultan in aplicatiile pentru iPhone si Android, plus in WhatsApp Web pentru a oferi o experienta unificata, sau ar putea-o face in mod separat, dar deocamdata nu este foarte clar ceea ce se va intampla.

WhatsApp va avea noul dark mode lansat candva in cursul acestui an, o data clara nefiind dezvaluita inca, deci ramane doar sa asteptam si sa vedem ce decizie va fi luata in final cu privire la el.