BMW i4: Prezentarea SPECTACULOASA pentru Noul Model (VIDEO)

BMW i4, unul dintre urmatoarele modele de masini electrice pe care BMW le pregateste pentru lansare, are parte de o prezentare spectaculoasa inainte de salonul auto de la Geneva, iar mai sus puteti vedea trailerul publicat inainte ca evenimentul sa inceapa oficial.

BMW i4 este prezentat in cadrul salonului auto de la Geneva sub forma de concept deocamdata, iar asta pentru ca in versiune finala masina nu va fi lansata chiar anul acesta, ci undeva prin 2021, dupa ce BMW iX3 isi va face aparitia pe piata.

BMW i4 vine cu o noua versiune a sistemului eDrive, care ar trebui sa aduca o eficienta crescuta cu pana la 30% pentru autonomia de rulare, ceea ce inseamna ca soferii vor putea parcurge distante mai lungi cu aceste masini electrice de la producatorul german.

BMW i4 va fi al patrulea model de masina electrica pe care BMW o va lansa, ea avand deja in distributie i3 si i8, modelul iX3 fiind cea de-a treia versiune, iar i4 va fi o masina de clasa “medie” care va fi plasata intre i3 si iX3, deci ar putea fi o optiune mai buna pentru.

BMW i4 concept video

“BMW Concept i4 prezintă o nouă eră în Sheer Driving Pleasure. Oferă o cu totul nouă abordare a excelenței dinamice pentru care BMW este renumit și îmbină un design modern, elegant și sportiv, cu spațiozitatea și practicitatea unui Gran Coupe cu patru uși – toate generând zero emisii locale.”

BMW i4 ar putea avea o putere de 390 kW, sau 530 de cai, ceea ce ii permite ajunga de la 0 la 100 km/h in doar 4 secunde, autonomia putand fi de 600 KM, ceea ce ar aduce autonomia la un nivel aproape identic cu cel pe care o ofera Tesla Model S.