Netflix: Surpriza cu SCHIMBAREA care a UIMIT TOTI Abonatii

Netflix a facut o surpriza foarte mare pentru cea mai importanta schimbare implementata in anul 2020 pentru platforma sa de streaming video la cerere.

Netflix vizionare

Netflix a pregatit si o surpriza foarte interesanta cu o schimbare importanta pe care a implementat-o pentru abonatii din intreaga lume, si desigur ca vorbim despre ceea ce a fost anuntat ieri vis-a-vis de filme si seriale. V-am spus ieri ca Netflix a implementat liste cu top 10 cele mai urmarite seriale si filme din platforma, plus liste separate pentru fiecare dintre cele doua categorii, iar lumea a fost placut surprinsa de aceasta schimbate venita fara vreun zvon prealabil.

Netflix aduce totusi aceasta schimbare si cu o alta surpriza, iar asta pentru ca foloseste noua metoda de numarare a vizualizarilor filmelor si serialelor pentru a crea listele cu cele mai populare titluri. Practic, Netflix a schimbat total felul in care contorizeaza vizualizarile pentru filme si seriale, astfel ca acum nu mai inregistreaza o vizualizare dupa ce un procent dintr-un film, sau episodul unui serial e vizualizat, ci doar dupa 2 minute de vizualizare efectiva.

Netflix: Surpriza cu SCHIMBAREA care a UIMIT TOTI Abonatii

Netflix a implementat aceasta schimbare cu The Witcher, serial pe care il crediteaza ca avand cel mai mare numar de vizualizari dintre toate cele care au fost lansate pana acum in platforma sa. Inainte, Netflix numara o vizualizare activa pentru un film, sau un serial, dupa ce 70% dintr-un episod, sau tot filmul, era vazut de utilizator, dar s-a gandit ca e mai bine sa reduca aceasta perioada pentru a putea raporta cifre mai mari pentru continutul sau.

“O persoană cu cunoștințe directe despre chestiune a confirmat că Netflix utilizează noua metrică de două minute pentru a calcula primele 10 liste. De asemenea, persoana a confirmat că listele sunt actualizate în fiecare zi la ora 11:30 PST și reflectă cele 24 de ore anterioare. Asta înseamnă că lista reprezintă titlurile cu cel mai mare număr de conturi care au urmărit cel puțin două minute în ziua precedentă.”

Netflix vrea sa arate ca are totusi foarte multi oameni care se uita la filmele si serialele care sunt lansate in platforma, iar aceasta schimbare o va ajuta sa-si duca la indeplinire obiectivul. In baza acestei schimbari vor fi actualizate zilnic si listele cu topurile filmelor si serialelor pe care Netflix a inceput sa le afiseze de ieri, deci va puteti imagina ca nu tot ceea ce apare acolo este in mod neaparat si 100% relevant pentru cat de bun este respectivul continut.

Netflix mai lucreaza si la alte schimbari importante pentru platforma sa, astfel ca ramane de vazut ce anume va anunta pentru utilizatorii din intreaga lume in perioada imediat urmatoare.