iPhone 12: Coronavirus Creeaza PROBLEME pentru Finalizarea Dezvoltarii

iPhone 12 probleme coronavirus

iPhone 12 are procesul de dezvoltare pus foarte serios in discutie din cauza Coronavirus, iar asta deoarece in aceasta perioada inginerii Apple ar trebui sa fie in China pentru a rezolva ultimele probleme ale prototipurilor si a pregati versiunea finala a telefonului.

In aceasta perioada a anului cei de la Apple isi trimit inginerii in China la Foxconn pentru a finaliza design-urile noilor modele ale iPhone, si specificatiile hardware, dar Coronavirus a fortat compania sa suspende calatoriile angajatilor spre tara.

Asta inseamna ca procesul de dezvoltare al iPhone 12 ar fi suspendat, sau s-ar putea desfasura cu mare dificultate deoarece inginerii Apple nu sunt in China pentru a putea lucra la versiunea finala a telefoanelor care ar trebui sa fie lansate in toamna acestui an.

iPhone 12 va avea probleme nu doar din cauza faptului ca Apple nu poate duce acum la bun sfarsit procesul de dezvoltare, ci si pentru ca partenerii sai nu pot incepe productia de componente la capacitate maxima, deci asamblarea va fi foarte dificila.

“Restricțiile de călătorie în China din cauza coronavirusului au venit la fel ca inginerii Apple de obicei pornesc spre Asia pentru a perfecționa producția noilor iPhone-uri din această toamnă. Producția cu volum mare nu este programată până în vară, dar primele luni ale anului sunt atunci când Apple perfectioneaza procesele de asamblare cu parteneri precum Foxcon.”

iPhone 12 va fi lansat in toamna, si unii veti spune ca pana atunci lucrurile vor reveni la normal, dar situatia nu e simpla pentru ca se creeaza intarzieri in productia de componente, iar cum cererea e uriasa, fiecare va primi cate putin, deci toate companiile vor avea de suferit.