Samsung GALAXY S20: PREMIERA CERTIFICATA pentru Telefoane

Samsung GALAXY S20 are o parte de o premiera foarte importanta certificata pentru telefoanele noi ale companiei Samsung, iata ce ofera acestea pentru clienti.

0

Samsung GALAXY S20 pps

Samsung GALAXY S20 a fost certificata cu o premiera foarte importanta pentru lumea telefoanelor, aceasta fiind o confirmare pentru ceea ce a realizat compania Samsung pentru dispozitivele sale. Mai exact, telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 sunt primele care au fost certificate pentru folosirea standardelor PPS si USB PD, acestea fiind implementate pentru a face mult mai sigura folosirea incarcatoarelor terte pentru incacare rapida.

Samsung GALAXY S20 va oferi practic aceeasi viteza de incarcare atat cu incarcatorele certificate pe care cei de la Samsung le vand, cat si cu incarcatoarele certificate de la alti producatori. Vorbim despre o implementare extrem de importanta care le permite oamenilor sa foloseasca tot felul de incarcatoare cu telefoanele lor fara a avea grija faptului ca incarcarea nu se face la fel de rapid, sau ca bateria ar putea fi stricata.

Samsung GALAXY S20: PREMIERA CERTIFICATA pentru Telefoane

Samsung GALAXY S20 beneficiaza de o tehnologie care ar trebui sa ajunga inclusiv in alte modele de telefoane mobile, iar versiunea standard din serie ar trebui sa se poata incarca rapid la 25W. Samsung GALAXY S20 Ultra ar trebui sa se poata incarca rapid la 45W, iar asta atat cu incarcatoarele pe care Samsung le vinde, cat si cu cele venite de la producatori terti, atat timp cat sunt certificate PPS si USB PD inainte de a fi puse in vanzare.

“USB Implementers Forum (USB-IF), organizația de asistență pentru avansarea și adoptarea tehnologiei USB, a anunțat astăzi că seria Samsung Galaxy S20 a obținut statutul de încărcător rapid USB certificat. Seria Samsung Galaxy S20 acceptă funcția de alimentare programabilă (PPS) din specificația USB Power Delivery (USB PD) 3.0, reprezentând o „certificare USB-IF întâi” și o etapă semnificativă pentru industria smartphone-urilor.”

Samsung GALAXY S20 au practic implementat acest standard pentru a asigura faptul ca incarcatoarele terte care il au implementat deasemenea ofera energia la voltajul corect pentru incarcarea rapida. Cele doua standarde vor oferi mult mai multe optiuni pentru clientii cu Samsung GALAXY S20 care vor sa cumpere incarcatoare terte, poate mai ieftine decat cele ale Samsung, dar care vor oferi aceleasi viteze de incarcare rapida pentru telefoane.

Samsung GALAXY S20 are aceste standarde implementate pentru toata seria, insa problema este ca nu prea exista incarcatoare terte care sa aiba suport pentru aceste tehnologii, dar ele vor fi disponibile in curand.