UBER: SCHIMBAREA IMPORTANTA, ce TREBUIE sa STII Acum (VIDEO)

UBER a facut zilele trecute o schimbare foarte importanta pentru clientii care efectueaza curse prin platforma sa, iata ce trebuie sa stie toata lumea acum.

UBER a facut o schimbare foarte importanta pentru cursele pe care le efectueaza clientii in 2020, si modificarea este una foarte buna pentru ca are menirea de a tine oamenii in siguranta atunci cand inregistreaza curse. Chiar de la inceputul anului cei de la UBER au implementat pentru aplicatia din SUA o noua functie speciala care ii ajuta pe clienti sa se asigure ca masina in care se urca este cea care le-a fost alocata la initierea cursei lor.

UBER a introdus coduri PIN pentru cursele pe care le facem in Romania, functia fiind una optionala pentru toti clientii care vor sa fie 100% siguri ca nu se urca intr-o alta masina decat cea care le-a fost trimisa. Functia a fost testata de catre UBER inca din septembrie in SUA, iar din ianuarie a fost lansata in SUA si Canada, clipul video de mai sus demonstrand cum anume poate ea fi folosita de catre clientii care vor sa faca toate cursele in deplina siguranta.

UBER: SCHIMBAREA IMPORTANTA, ce TREBUIE sa STII Acum (VIDEO)

UBER a lansat aceasta noua functie inclusiv in Belgia zilele acestea, Bruxelles fiind primul oras european in care efectuarea de curse cu un cod de siguranta PIN este posibila pentru clienti. Atunci cand initiaza cursa, clientii pot cere sa primeasca un PIN de 4 cifre pe care ii pot cere soferului sa il introduca in momentul in care vine sa ii ridice, iar daca aplicatia UBER il afiseaza ca fiind introdus de sofer, atunci calatorul poate urca fara rezerve.

“Ei pot vedea confirmarea înainte de a urca în vehicul și nu trebuie să ia cuvântul șoferului pentru asta. Inovăm constant pentru a oferi pasagerilor și șoferilor instrumentele de care au nevoie pentru a asigura o experiență sigură și fiabilă. Această nouă caracteristică oferă un plus de siguranță pentru utilizatori, deoarece aceștia pot intra în siguranță în vehiculul potrivit.”

UBER introduce aceasta masura chiar cu un dublu rol, pentru ca verificarea reciproca de catre client si sofer asigura ambele parti ca persoana care trebuie se urca in masina care trebuie. Folosind diverse servicii de ridesharing de-a lungul anilor, doar o singura data mi s-a intamplat ca o alta persoana sa se urce intr-o masina comandata, deci problema aceasta n-ar fi chiar frecventa, dar e bine ca exista masuri de siguranta implementate pentru noi.

UBER va lansa cu siguranta functia si in alte tari europene cat poate de curand, ea urmand a ajunge si in Romania in 2020, doar ca deocamdata nu se stie chiar atat de clar cam cand.