Netflix: Declaratia GROZAVA ce ii va BUCURA pe TOTI Abonatii

Netlix a facut o declaratie grozava care ii va bucura pe abonatii din intreaga lume, compania facand o promisiune importanta de care trebuie sa se tina.

Netflix diversitate

Netflix isi surprinde in mod pozitiv abonatii din intreaga lume cu o declaratie care are menirea de a ne arata ca decizia de a plati in continuare un abonament lunar pentru platforma este una foarte buna. In cadrul unei conferinte care a avut loc astazi in Berlin, cei de la Netflix au anuntat ca vor sa diversifice si mai mult tipul de filme si seriale care sunt disponibile in cadrul platformei in momentul de fata, ceea ce ste extrem de bine pentru toata lumea.

Netflix a declarat ca vrea sa le ofere mai multor producatori de filme si seriale posibilitatea de a isi “spune povestea” si de a avea sansa ca a lor continut sa beneficieze de finantare pentru a fi produs pentru platforma. Netflix a spus ca de-a lungul anilor a invatat foarte multe in ceea ce priveste producerea de filme si seriale originale, si vrea sa foloseasca toata aceasta experienta pentru a aduce si mai multe titluri bune pentru cei care platesc lunar pentru a ii vedea continutul.

Netflix: Declaratia GROZAVA ce ii va BUCURA pe TOTI Abonatii

Netflix nu a dezvaluit foarte clar cam ce inseamna aceasta diversificare, dar cel mai probabil e vorba despre mai multe genuri de filme si seriale care vor fi finantate pentru productie in cursul anului 2020. Cei de la Netflix si-au crescut bugetul de investitii in 2020 cu peste 4 miliarde de dolari, si ar vrea sa lanseze peste 400 de filme si seriale, deci avem unde sa vedem si aceasta diversitate pe care compania o promite, in special la nivel de regionalizare.

“Ne-am angajat să lărgim bazinul. Suntem super angajați cu diversitatea, aducând povestitori pe masă, care poate nu au avut această ocazie. Prin procesul de realizare a multor serii din întreaga lume, am învățat multe. Mediul Netflix nu este pentru toată lumea, este un ritm rapid în care lucrăm. După ce comandăm un spectacol suntem complet implicati.”

Netflix e obligata de Uniunea Europeana sa aiba si continut local in platforma sa, astfel ca diversificarea poate avea la baza si crearea de mai multe filme si seriale pentru diversele tari de pe continent. Asta inseamna ca am putea vedea inclusiv filme si seriale produse special pentru Romania de catre cei de la Netflix, asa cum a facut si HBO cu seria Hackerville, dar depinde si ce fel de propuneri va avea compania pentru a crea continut.

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, iar planurile sale de investitii sugereaza faptul ca 2020 va fi cel mai “aglomerat” an in ceea ce priveste lansarile.