iOS 13.4 beta 3 a fost lansat pentru iPhone, iPad, iPod Touch

iOS 13.4 beta 3

iOS 13.4 beta 3 a fost lansat pentru iPhone, iPad, iPod Touch de catre compania Apple, versiunea fiind pusa in distributie pentru dezvoltatorii de aplicatii din intreaga lume in vederea pregatirii pentru lansarea iOS 13.4.

iOS 13.4 beta 3 continua sa ofere pentru dezvoltatorii de aplicatii o noua si foarte importanta optiune care va aduce posibilitatea de a oferi acces la folderele din iCloud catre alte persoane cu iDevice-uri, ea fiind asteptata de multa vreme.

iOS 13.4 beta 3 are in continuare API-urile speciale care faciliteaza transformarea iPhone si Apple Watch intr-o cheie pentru masini, dar aici nu vorbim decat despre o implementare pentru viitoare modele de automobile, nu pentru cele existente.

iOS 13.4 beta 3 vine si cu alte schimbari mai mici, in principal rezolvari de probleme de functionare, si imbunatatiri ale performantelor generale ale iDevice-urilor, deci nu vorbim neaparat despre schimbari uriase pentru iDevice-urile celor din Cupertino.

iOS 13.4 va fi lansat in versiune finala de catre compania Apple undeva prin martie, sau cel tarziu undeva prin aprilie, dar deocamdata o data clara nu a fost furnizata, astfel ca ramane sa vedem ce anunt oficial va fi facut.