Windows 10: SURPRIZA Neasteptat de BUNA pentru Utilizatori

Windows 10 are parte de o veste neasteptat de buna pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce vrea sa faca Microsoft pentru toata lumea foarte curand.

Windows 10 tiles

Windows 10 are parte de o veste care anunta o surpriza neasteptat de buna pentru toti cei care folosesc sistemul de operare pe calculatoare, iar asta pentru ca Microsoft vrea sa ne ofere o experienta de folosire mult mai buna. Mai exact, Windows 10 va avea modificari importante implementate pentru Start Menu de catre Microsoft, unele dintre functiile inutile ale acestei sectiuni a sistemului de operare urmand a fi eliminate pentru a-l face mai usor de folosit.

Windows 10 nu va mai avea acele live tiles care nu sunt de multa vreme pe placul multor persoane, compania Microsoft dorind sa scape in totalitate de ele pentru ca multa lume nu le considera utile si aparent nu-si mai au rostul. Cele peste 20 de live tiles pe care Windows 10 le are sunt mult mai utile pe telefoane decat pe tablete, si au un design vechi, deci ele vor fi eliminate pentru a scuti oamenii de a le vedea cand deschid Start Menu.

Windows 10: SURPRIZA Neasteptat de BUNA pentru Utilizatori

Windows 10 urmeaza sa aiba o serie de iconite noi pentru aplicatii si jocuri in loc de live tiles, cei de la Microsoft lucrand in momentul de fata la schimbarea de design pentru Start Menu. E posibil ca acesta sa fie mult mai similar cu cel pe care l-am vazut pentru Windows 10X, compania Microsoft creand aceasta versiune a sistemului de operare pentru dispozitive pliabile deci pana la urma schimbarea ar putea fi la fel de proasta precum cea veche.

“S-au terminat zilele de glorie ale plăcilor live, care a fost introdusă pentru prima dată cu Windows Phone 7 în stil metrou. Meniul Start al Windows 10 ar putea obține în viitor un grup de icoane inerte reprezentând aplicații și jocuri. Meniul Start reproiectat va fi similar cu meniul Start al Windows 10X, dar UI va fi adaptat pentru desktop. Oameni familiarizați cu dezvoltarea ne-au spus că Microsoft intenționează să înlocuiască plăcile live cu pictograme într-o viitoare actualizare după lansarea 20H2 a Windows 10.”

Windows 10 are aceasta schimbare pentru Start Menu in plin proces de pregatire pentru a fi lansata in actualizare mare din toamna acestui an, americanii lucrand la ea de ceva vreme. Desigur ca lucrurile s-ar putea schimba daca procesul de dezvoltare nu decurge chiar asa cum isi doreste Microsoft, si Windows 10 ar putea avea aceasta modificare majora amanata, dar cel mai tarziu se pare ca ea ar putea veni in primavara anului 2021.

Windows 10 este criticat de mai toata lumea pentru schimbarile care nu sunt chiar atat de bune, insa cea privind Start Menu ar putea multumi surprinzator de multa lume daca ar fi implementata.