Facebook: Coronavirus, Masura de ULTIMA ORA Anuntata Astazi

Facebook masura Coronavirus

Facebook este fortata de catre Coronavirus sa ia o masura de ultima ora care nu e prea benefica pentru ea, dar care este benefica pentru utilizatorii care-i folosesc platforma de socializare in intreaga lume in momentul de fata.

Facebook a decis sa interzica toate reclamele care prezinta metode prin care oamenii se pot vindeca de Coronavirus, dar si pe cele care genereaza panica in randul oamenilor prin prezentarea de informatii false cu privire la virusul periculos care ameninta acum si Romania.

Facebook a anuntat de ceva vreme ca va monitoriza mult mai atent postarile noi care au legatura cu Coronavirus pentru a indeparta rapid stirile false, insa iata ca actioneaza serios si cand vine vorba despre reclamele care au legatura cu noul virus.

Facebook ia in mod surprinzator masuri prin care sa protejeze oamenii care ar putea intra in panica din cauza stirilor false legate de Coronavirus, iar asta dupa ce ani si ani de zile n-a fost absolut deloc interesata de stirile false, ci doar de banii adusi de catre ele.

“Recent am implementat o politică de interzicere a reclame care se referă la coronavirus și de a crea un sentiment de urgență, cum ar fi implicarea unei aprovizionări limitate sau garantarea unei vindecări sau prevenire. Avem, de asemenea, politici pentru suprafețe precum Marketplace care interzic comportamentul similar.”

Facebook foloseste inteligenta artificiala pentru a opri orice fel de reclame care au legatura cu Coronavirus, dar si pentru a bloca postarile, deci va puteti imagina ca foarte multe informatii reale vor fi blocate si foarte multe false nu vor fi, asa cum s-a mai intamplat in trecut.