Politia Romana: VIDEO cu Urmarirea SPECTACULOASA a unui Traficant

Politia Romana video urmarire

Politia Romana a publicat un video cu o urmarire spectaculoasa a unui traficant de tigari din judetul Suceava, acesta abordand o metoda inedita de a incerca sa scape de politie, ceea ce pana la urma nu s-a intamplat, el fiind retinut de catre agenti.

Politia Romana ne arata cum a incercat barbatul sa fuga de ei mergand cu spatele pe un drum dintr-o localitate din Suceava, el reusind sa evite mai multe masini care veneau din sens opus, totul in timp ce o masina de politie incerca sa il depaseasca pentru a-l opri.

Politia Romana n-a reusit sa opreasca autoutilitara in care barbatul avea 5 milioane de tigari, da ati citit bine, insa el a oprit in timp ce incerca sa intre pe un drum laturalnic, fiind capturat de agenti dupa ce a iesit in fuga din masina.

Politia Romana l-a urmarit pe barbat pe o distanta de 1.5 kilometri, insa a publicat doar partea finala a clipului video in care traficantul a mers cu spatele prin trafic si a fost aproape de a lovi mai multe masini inainte de a fi retinut de catre agenti.

“Peste 5.000.000 de țigarete de proveniență extra-comunitară au fost confiscate, în urma unei acțiuni a polițiștilor din cadrul Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale – I.P.J. Suceava. S-a pornit în urmărirea autoutilitarei, acţiune ce s-a desfăşurat pe o distanţă de aproape1.500 metri, pe DN 2E, aceasta rulând în viteză cu spatele, cu intenţia de a scăpa de echipajul de poliţie.”

Politia Romana are in mod constant parte de urmariri ale multor suspecti care vor sa se sustraga retinerii, insa probabil ca aceasta este una dintre cele mai ciudate dintre cele in care agentii au fost implicati pana in momentul de fata.

Urmărire

Urmărire ca în…Șoferul a fost reținut, iar peste 5.000.000 de țigări de contrabandă au fost descoperite.https://www.politiaromana.ro/ro/stiri/barbat-retinut-pentru-contrabanda-cu-tigari-dupa-o-urmarire-cu-spatele-pe-o-distanta-de-peste-un-kilometru#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Marţi, 25 februarie 2020