GTA 6: Fanii AGITATI de Imaginea Publicata de Rockstar Games

GTA 6 imagine

GTA 6 are fanii agitati de o noua imagine pe care Rockstar Games a publicat-o in cursul zilei de ieri si care ia dat nastere foarte multor intrebari cu privire la ceea ce este pregatit de catre compania americana, ea fiind una destul de neobisnuita pentru companie.

GTA 6 nu a avut pana acum parte de un anunt oficial de la Rockstar Games privind lansarea, insa o serie de schimbari facute pe website-ul companiei au adus si aceasta imagine de mai jos, foarte multa lume legand-o de noul joc, sau macar de GTA Online.

GTA 6 nu are vreo surpriza dezvaluita de catre aceasta imagine, din pacate, iar asta pentru ca nici nu prea pare sa fie nimic legat de joc, insa avand in vedere ca ea e facuta intr-un stil diferit de cel abordat de Rockstar Games pana acum, e posibil sa vedem o schimbare mare pentru joc.

GTA 6 este asteptat cu unele noutati majore in momentul in care va fi lansat pentru fanii din intreaga lume, de la locatiile in care se va putea desfasura actiunea, si pana la ceea ce vom putea face in el cu personajele pe care le vom putea controla.

GTA 6 imagine rockstar games

GTA 6 ar putea avea parte de o schimbare foarte mare si pentru era in care se desfasoara toata actiunea, iar asta pentru ca imaginea prezinta o femeie robot, iar daca ea are legatura cu titlul, e foarte posibil ca o schimbare mare la care putini se asteptau.

GTA 6 a fost zvonit ca urmand a avea cel putin un trailer lansat in cursul lunii martie de catre cei de la Rockstar Games, insa n-ar fi exclus sa vedem chiar mai mult decat atat de la companie pentru fanii care asteapta cu nerabdare orice fel de noutati.