iOS 13.4: NIMENI nu Credea ca Apple va LANSA Aceasta Functie

iOS 13.4 are descoperita o noua functie extrem de importanta pe care nimeni nu credea ca Apple o va lansa pentru iPhone, iPad, si iPod Touch prea curand.

iOS 13.4 instalare

iOS 13.4 are descoperita o noua functie pe care nimeni nu credea ca Apple o va oferi pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, ceea ce ne arata ca sunt pregatite schimbari foarte mari in urmatorii ani. iOS 13.4 are descoperita o noua functie speciala care le va permite utilizatorilor sa reinstaleze sistemul de operare chiar si fara a conecta iDevice-urile la un calculator pentru a folosi iTunes, iar schimbarea aceasta e ceva ce parea imposibila de facut pentru aceste terminale.

iOS 13.4 ar urma sa permita reinstalarea sistemului de operare folosind o conexiune de internet, asa cum se intampla in cazul Mac-urilor, ceea ce aduce o optiune interesanta de a repara un termina. Desigur ca aceasta optiune este utila doar daca iOS 13.4 poate porni efectiv pentru ca ea sa fie folosita, iar asta pentru ca daca telefonul intra in Recovery Mode, sau DFU Mode, e necesara conectarea cu un cablu USB la un calculator pentru reinstalarea iOS.

iOS 13.4: NIMENI nu Credea ca Apple va LANSA Aceasta Functie

iOS 13.4 instalare ota

iOS 13.4 ar trebui totusi sa permita reinstalarea sistemului de operare daca iDevice-url inca e functional, chiar si partial, iar sistemul de operare ar putea fi descarcat prin internet, insa cu dimensiuni de pana la aproape 3 GB, asteptarea ar putea fi lunga. Ca alternativa, se pare ca iOS 13.4 va permite deasemenea conectarea la un alt iDevice pentru reinstalarea sistemului de operare, ceea ce ar elimina necesitatea de a mai descarca fisierele necesare.

iOS 13.4 are aceasta functie descoperita pentru prima oara acum, deci e clar ca Apple o testeaza, si ea nu este activa in mod implicit in sistemul de operare, deci e ceva dedicat testarii de catre dezvoltatori. Pe de alta parte, iOS 13.4 ar putea avea aceasta functie implemetata pentru testare inainte de a fi lansata in iOS 14, iar asta inseamna ca Apple pregateste o schimbare mai ampla pentru viitoarea versiune a sistemului de operare, poate si pentru iPhone.

iOS 13.4 va fi lansat in martie, sau aprilie, astfel ca atunci vom afla mai multe informatii cu privire la aceasta functie noua, dar din cate se pare, ea va aduce o mare schimbare pentru iDevice-uri.