XBOX SERIES X: Noua Functie EXCLUSIVA Oferita in PREMIERA

XBOX SERIES X repornire

XBOX SERIES X va fi lansata cu o noua functie exclusiva care va fi disponibila in premiera pentru consolele celor de la Microsoft, iar asta ii va face cu siguranta si pe fanii celor de la Sony sa-si doreasca ceva similar pentru Playstation 5 cat mai curand.

XBOX SERIES X va avea pentru utilizatorii sai o noua functie care va fi capabila sa permita reluarea unui joc desi consola a fost repornita, ceva ce pana acum nu a mai fost implementat in vreo alta consola atat de importanta, si ceva ce reprezinta un avans tehnologic major.

XBOX SERIES X va oferi aceasta functionalitate in conditiile in care Playstation 4 are o functie care permite reluarea unui joc de unde a fost oprit doar daca e folosita o functie care suspenda sistemul de operare intr-o “stare speciala”, datele fiind salvate in RAM.

XBOX SERIES X va avea ceva care va functiona diferit, si va putea “tine minte” unde am ramas intr-un joc desi consola va fi repornita, ceea ce reprezinta un avantaj major in comparatie cu ceea ce ofera Playstation 4, dar poate ca vom vedea asta in Playstation 5.

“Larry Hryb de la Microsoft dezvăluie că noua reluare rapidă pentru mai multe jocuri îi va permite și proprietarilor de seria Xbox X să reia jocurile după ce consola a fost repornită. Microsoft a folosit o funcție similară pe Xbox One pentru a relua jocurile, însă Xbox Series X va relua mai multe jocuri dintr-o stare suspendată, indiferent dacă reporniți consola, comutați jocuri sau reveniți din modul de așteptare.”

XBOX SERIES X va avea in mod sigur aceasta functie, in timp ce in Playstation 5 putem doar sa speculam ca ea ar putea fi oferita, desi pana acum n-au aparut informatii care sa sugereze acest lucru.