Netflix: Decizia NEASTEPTATA pentru TOATE Filmele, Serialele

Netflix a luat o decizie neasteptata pentru toate filmele si serialele pe care le distribuie prin platforma, iata ce va face compania americana pentru abonati.

Netflix statistici

Netflix a luat o decizie complet neasteptata cu privire la toate filmele si serialele pe care le are in platforma, si vorbim despre o veste care vine ca o surpriza foarte buna pentru toti producatorii de continut. Mai exact, cei de la Netflix au luat decizia de a impartasi mai multe informatii privind numarul de vizualizari pe care filmele si serialele le genereaza in platforma sa, ceva ce pana acum nu era disponibil pentru producatorii de continut pentru abonati.

Netflix a luat aceasta decizie la scurt timp dupa ce a anuntat ca va avea pentru toti abonatii liste cu top 10 cele mai urmarite filme si seriale din platforma, o alta premiera extrem de importanta pentru oameni. Aceasta deschidere fara precedent a celor de la Netflix a surprins foarte multa lume, mai ales ca pana acum compania a tinut secrete toate aceste informatii, fara a da de inteles ca ar vrea vreodata sa ofere mai multe detalii pentru clienti.

Netflix: Decizia NEASTEPTATA pentru TOATE Filmele, Serialele

Netflix a impartasit pana acum un numar foarte limitat de date cu partenerii care fac filme si seriale pentru platforma sa, insa acest lucru se schimba, la fel ca si diversificarea continutului. Vestea vine ca una extrem de buna pentru creatorii de continut, care vor putea afla mult mai rapid cat de popular este un anumit filme, sau serial, si vor sti cum sa faca altele mai bine pentru a avea succes mai rapid dupa ce au fost lansate in platforma companiei americane.

“Panoul a discutat, de asemenea, cum Netflix a împărtășit până acum câteva informații despre performanța conținutului său cu producătorii, Friese afirmând că lansarea primei serii de Dark a fost „oribilă” în timp ce așteptau să vadă dacă va găsi publicitate, dar în cele din urmă. palpitant odată ce au început să fie alimentate cu numere. Pe panou, Eggebeen a sugerat că această strategie ar putea evolua, „Am început să împărtășim mai multe date cu producătorii noștri și asta va continua în continuare”.”

Netflix pare sa vrea fie mult mai transparenta cu partenerii sai pentru a putea oferi continut de mai buna calitate, insa deocamdata nu exista chiar atat de multe informatii cu privire la datele distribuite. Creatorii de continut s-au plans ca pana acum Netflix a oferit un set limitat de informatii despre succesul filmelor si serialelor, dar nu au furnizat detalii suplimentare cu privire la modul in care s-a schimbat aceasta atitudine in perioada recenta.

Netflix ofera mai multe informatii despre filme si seriale pentru parteneri, ofera mai multe informatii pentru clienti, si va fi interesant de vazut ce alte “minuni” vom mai vedea de la companie.