Lady Gaga: Videoclipul Piesei Stupid Love Filmat cu iPhone

Lady Gaga iphone

Lady Gaga a dezvaluit in cursul noptii trecute un prim teaser pentru noul sau videolcip pentru piesa Stupid Love, iar din cate se pare, acesta ar fi fost inregistrat in totalitate folosind doar iPhone, sau cel putin asta sugereaza artista.

Lady Gaga a publicat pe Twitter teaserul de mai jos, si a folosit celebrul hashtag “Shot on iPhone”, aceasta fiind si denumirea unei campanii pe care cei de la Apple au lansat-o cu ani in urma pentru a promova capacitatea iPhone de a face poze grozave.

Lady Gaga nu a oferit detalii cu privire la videoclipul pentru piesa Stupid Love, insa e posibil ca el sa fi fost filmat doar cu iPhone 11 Pro, anul trecut Selena Gomez avand o colaborare similara pentru videoclipul unei piese proprii.

Lady Gaga este unul dintre cei mai mari artisti din lume, iar cum Apple vrea sa promoveze iPhone in randul unei audiente cat mai diversificate, este perfect normal sa vedem colaborari de acest gen, mai ales ca Apple va dori sa aiba albumul si in Apple Music.

Lady Gaga este doar unul dintre artistii folositi de Apple pentru a promova telefoanele iPhone, de-a lungul timpului compania avand diverse colaborari cu artisti mai mari, sau mai mici, pentru a-si promova nu doar telefoanele, ci si alte produse.