Netflix: Noul Film care ii SPERIE pe Abonatii din Toata Lumea

Netflix are un platforma sa un nou film care ii sperie pe abonatii din intreaga lume, iata de ce au inceput sa se planga acestia in legatura cu pelicula.

Netflix are parte iar de abonati care se plang pe retelele de socializare din cauza unui film horror care se dovedeste a fi mai infricosator decat se asteptau ei, unii afirmand ca sunt de-a dreptul speriati de ceea ce vad. Vorbim despre un nou film din platforma Netflix care are denumirea “Girl on the Third Floor”, el fiind lansat recent in nou piete, iar oamenii reactioneaza pe masura modului in care a fost creat filmul, adica doar pentru ce carora le plac peliculele horror.

Netflix a finantat producerea “Girl on the Third Floor” pentru a avea in platforma un film care este gandit special pentru cei carora le place sa fie speriati, iar sangele care iese din pereti e una dintre plangerile unor abonati. “Girl on the Third Floor” are in centru o casa bantuita in care se desfasoara toata actiunea, personajul principal pornind un proces de renovare care ii da mai multe batai de cap decat credea, abonatii Netflix luand cu asalt retelele de socializare pentru a se plange.

Netflix: Noul Film care ii SPERIE pe Abonatii din Toata Lumea

Netflix are in acest film un nou horror de succes, pentru ca daca lumea se plange ca e speriata de ceea ce vede in el, e destul de clar ca filmul si-a atins cu brio obiectivul principal. Filmele de acest gen vor avea intotdeauna parte de foarte multe controverse, iar Netflix stia foarte bine asta cand a finantat productia sa, iar din cate se vede, decizia pare sa fi fost una foarte buna pentru ca lumea il discuta intens pe retelele de socializare deja.

Netflix are o sectiune speciala cu filme de acest gen, iar acolo au fost publicate diverse alte titluri de-a lungul timpului, multe dintre ele generand destul de multe controverse. In doar un singur caz cei de la Netflix au reactionat si au modificat un film pentru ca exista intr-adevar o problema cu modul in care a fost gandit, dar in rest, a lasat oamenii sa se bucure de titluri.

Netflix va lansa in 2020 cam 400 de filme si seriale pentru clientii din intreaga lume, iar printre ele vor fi cu siguranta si destul de multe filme horror de care se vor putea bucura abonatii.