GTA 6: Anuntul care a Dezamagit fanii ce Asteapta Lansarea

gta 6 xbox

GTA 6 inca nu are vreun anunt oficial privind lansarea pe care RockStar Games o pregateste cu siguranta pentru noul titlu, dar fanii spera, si tot spera, ca vom vedea foarte curand primele informatii oficiale cu privire la punerea sa in distributie.

GTA 6 a avut unele dintre sperantele lansarii in 2020 distruse de catre un anunt care a venit chiar la inceput de an de la compania Microsoft, si din pacate el ar putea fi o confirmare a faptului ca in 2020 am putea avea doar o posibila prezentare, si nimic mai mult.

GTA 6 a avut sansele de lansare in 2020 substantial reduse dupa ce Rockstar Games a luat decizia de a include GTA 5, in Xbox Game Pass, ceva ce putina lume astepta chiar din primele zile ale anului 2020, dar iata ca planurile pentru serie sunt diferite fata de asteptari.

GTA 6 mai are lansarea amanata si dintr-un alt motiv, succesul GTA online, cei de la Take Two, compania ce detine Rockstar Games, incasand in continuare sume substantiale de pe urma acestei platforme, asa ca nu prea vrea sa strice ceva.

GTA 6 a fost in centrul atentiei lumii intregi ieri dupa ce o imagine noua a fost publicata de Rockstar Games pentru a promova un joc nelansat, si multa lume a crezut ca e vorba despre unul din seria Grand Theft Auto, dar s-ar putea sa fie vorba despre altceva.