Samsung GALAXY S20 Ultra: DEFICIENTELE Samsung vizibile iar

Samsung GALAXY S20 Ultra ne arata din nou deficientele mari pe care compania Samsung le are cu produsele pe care le pregateste pentru lansare globala anual.

Samsung GALAXY S20 Ultra deficiente

Samsung GALAXY S20 Ultra ne arata din nou ca Samsung nu a reusit sa puna la punct un sistem eficient de a-si dezvolta noile modele de telefoane, astfel incat ele sa nu aiba probleme chiar inainte de lansare. Samsung GALAXY S20 Ultra este al doilea model de telefon important care are descoperite probleme de catre jurnalistii care il testau, Samsung GALAXY Fold fiind primul, iar preturile lor sunt destul de apropiate, deci grija trebuia sa fie foarte mare.

Samsung GALAXY S20 Ultra a avut descoperite de catre jurnalisti probleme mari cu focalizarea automata a noii camere de 108 megapixeli, ele fiind atat de serioase incat Samsung a confirmat ca le va rezolva inainte de lansare. Cei de la Samsung lucreaza in momentul de fata la un patch care ar trebui elimine orice fel de probleme cu focalizarea automata a camerei Samsung GALAXY S20 Ultra, dar situatia in sine arata iar ca produsele nu sunt suficient de bine testate.

Samsung GALAXY S20 Ultra: DEFICIENTELE Samsung vizibile iar

Samsung GALAXY S20 Ultra nu aduce schimbari atat de mari in raport cu seria anterioara, asa cum s-a intampalt cu Fold in comparatie cu alte modele de telefoane, deci n-ar fi trebuit sa existe probleme chiar atat de mari. Samsung GALAXY S20 Ultra este un telefon de 1350 de euro, si probleme n-ar trebui sa existe la el pentru ca in mod normal ar fi trebuit sa fie testat cat se poate de bine inainte de a fi pus in vanzare, dar din pacate asta nu s-a intamplat.

Samsung GALAXY S20 Ultra n-a beneficiat de un proces prea reiguros de testare si Samsung a avut noroc de faptul ca problemele au fost descoperite de jurnalisti, altfel clientii s-ar fi plans de ele. Samsung are deasemenea noroc de faptul ca ele au fost descoperite rapid dupa ce jurnalistii au primit detelefoanele din seria Samsung GALAXY S20 Ultra, astfel ca ele pot fi rezolvate cu un patch care va fi lansat de catre companie cat se poate de repede.

Samsung GALAXY S20 Ultra ne arata ca Samsung, exact ca Microsoft, si-a pierdut capacitatea de a testa in mod corect produsele pe care le lanseaza, si isi lasa clientii cu multe semne de intrebare.