UBER: Doua schimbari pentru aplicatia din TOATE Telefoanele

UBER a anuntat doua schimbari noi pentru aplicatia din toate telefoanele mobile, implementand noutati care sunt chiar utile pentru clientii din toata lumea.

UBER traduceri

UBER continua sa imbunatateasca aplicatia pentru telefoanele care fac curse in platforma sa, iar ieri a anuntat o noua schimbare menita sa ne ofere o expreienta mai buna in ceea ce priveste folosirea sa. UBER a anuntat o schimbare de design pentru aplicatie care ar trebui sa simplifice mai mult preluarea clientilor de catre soferi, iar imaginile de mai jos descriu modificarea pe care o vor regasi clientii din tarile in care modificarea e implementata.

UBER a integrat in aceasta schimbare doua functii noi care pe de o parte ne afiseaza in mod mult mai transparent timpii de ajungere la destinatie pentru masini, dar si posibilitatea de a traduce textele in comunicatia cu soferul. Puteti vedea in prima imagine cam cum afiseaza acum aplicatia UBER informatiile privind timpul la care un sofer urmeaza sa ajunga la destinatie, modificarea nefiind una colosala, dar orice imbunatatire e binevenita, pana la urma.

UBER: Doua schimbari pentru aplicatia din TOATE Telefoanele

uber timp destinatie

UBER face o schimbare mult mai importanta cu functia care permite traducerea mesajelor pe care si le trimit soferii si clientii, compania folosind aici sistemul Google Translate pentru traducere. Exista situatii in care un client cere o cursa UBER intr-o tara straina, a carei limba locala nu o cunoaste, iar comunicarea cu soferul poate fi foarte mult imbunatatita multumita acestei functii, in anumite situatii imposibilitatea de a comunica fiind o piedica in gasirea masinii si efectuarea cursei.

uber traduceri conversatii

UBER spune ca peste 100 de limbi de pe glob sunt suportate de catre aceasta noua functie implementata in aplicatie, pana acum traducerile fiind automat facute in limba aleasa de catre sofer. Noua functie permite si vizualizarea mesajului in versiunea originala, iar daca soferul, sau clientul, cunoaste limba in care se initiaza comunicarea, atunci comunicarea ar putea fi mai buna, Google Translante fiind cunoscut ca imperfect pentru efectuarea de traduceri.

UBER a lansat functia pentru traduceri de ieri in toata lumea, in timp ce functia privind transparenta timpilor pentru ajungere la destinatie a masinilor va fi distribuita la nivel global in urmatoarele zile.