Huawei P40 Pro: CERTIFICARE cu o Veste nu chiar atat de Buna

Huawei P40 Pro are parte de o certificare cu o veste nu chiar atat de buna pentru clientii din intreaga lume care asteapta lansarea noului model de telefon.

Huawei P40 Pro incarcare

Huawei P40 Pro are parte de o certificare astazi, impreuna cu modelul standard din serie, iar din pacate ea nu vine cu o veste buna pentru cei care chiar vor sa cumpere noile modele de telefoane. Mai exact, Huawei P40 Pro a fost certificat pentru a avea incarcare rapida la 40W, in timp ce P40 va avea incarcare rapida la 22.5W, ambele fiind inferioare seriei Samsung GALAXY S20 care ofera incarcare rapida la viteze mai mari decat cele oferite de catre Huawei.

Huawei P40 Pro are fix acelasi tip de incarcare rapida precum Huawei P30 Pro, deci nu e exclus ca tehnologia sa fi fost reciclata pentru ca in final costul de productie sa nu fie mare, avand in vedere ca nici vanzarile nu vor fi mari. In Samsung GALAXY S20/Plus incarcarea rapida se face la 25W, deci usor mai rapida decat cea a P40, in timp ce Samsung GALAXY S20 Ultra se incarca rapid la 45W, usor mai repede decat Huawei P40 Pro, diferentele nefiind uriase.

Huawei P40 Pro: CERTIFICARE cu o Veste nu chiar atat de Buna

Huawei P40 Pro incarcare rapida

Huawei P40 Pro ramane totusi inferior in fata seriei Samsung GALAXY S20 in ceea ce priveste viteza de incarcare, si in final aceasta nu e tocmai vestea foarte buna pe care o astepta toata lumea. E greu de spus cam care va fi diferenta intre vitezele efectiv de incarcare a bateriilor Huawei P40 Pro si Samsung GALAXY S20 Ultra, dar probabil ca nu va fi chiar atat de mare incat sa conteze extrem de mult, chiar daca e clar ca nu va exista egalitate intre ele.

Huawei P40 Pro a avut certificata cum cateva saptamani inclusiv faptul ca va oferi conectivitate 5G in sistem dual, iar P40 ar trebui sa aiba deasemenea ceva similar oferit de catre Huawei. Din pacate pentru cei care vor cumpara P40 Lite, acolo nu va exista suport 5G, deci vor trebui cumparate doar telefoanele P40, sau Huawei P40 Pro pentru a beneficia de cele mai mari viteze de navigare pe internet oferite pentru toata lumea.

Huawei P40 Pro va fi lansat pe 26 martie de catre cei de la Huawei, insa desigur ca va veni fara aplicatiile si serviciile de la Google, Facebook, s alte companii americane importante.