VIDEO cu cel mai Impresionant telefon pe care NU il poti avea

Xiaomi Mi Mix Alpha este cel mai impresionant telefon prezentat pana acum de catre vreun producator, iar dupa cum v-am spus si in titlu, este unul pe care nu il puteti avea, si asta pentru ca momentan e doar un prototip.

Un celebru youtuber a reusit totusi sa testeze Xiaomi Mi Mix Alpha, primul telefon al carui ecran acopera nu doar panoul frontal, ci si carcasa, exceptand o lunga bucata care-i taie spatele si include o camera pentru poze si video.

Ecranul Xiaomi Mi Mix Alpha are un ecran OLED cu rezolutie de 2088 x 2250, plus un cititor de amprente integrat in ecran, ceea ce e impresionant avand in vedere felul in care a fost gandit dispozitivul, el fiind acoperit cam in totalitate de sticla.

Xiaomi Mi Mix Alpha este un telefon greu, gros, dar cel care l-a testat sustine ca experienta de a-l tine in mana e fix aceea la care te-ai astepta, adica e ca si cum ai tine doar un ecran greu in mana, si fix aceasta ar trebui sa fie senzatia in final.

Xiaomi Mi Mix Alpha este o posibila privire in ceea ce va fi viitorul telefoanelor mobile, dar deocamdata vorbim despre un prototip, care nu se stie daca va fi lansat in 2020, sau mai incolo, insa Xiaomi uimeste prin simpla sa creare.