Windows 10: Schimbarea din primavara e mai MARE decat Credeam

Windows 10 va avea o noua actualizare importanta lansata in primavara acestu ian, iar una dintre schimbarile aduse este chiar mai mare decat credeam.

Windows 10 file search

Windows 10 urmeaza sa aiba in aceasta primavara lansata o noua versiune importanta pentru clientii din intreaga lume, si din cate se pare, vorbim despre o schimbare care va fi mai mare decat credeam. Vorbim despre File Explorer, unul dintre cele mai importante elemente ale sistemului de operare Windows 10, el permitandu-ne sa controlam toate fisierele care sunt stocate in calculatoarele noastre, iar Microsoft il imbunatateste sesizabil pe PC-uri.

Windows 10 va avea un File Explorer care are nou sistem de cautare imbunatatit Windows Search, iar in imginea de mai jos puteti vedea acum urmeaza sa arate noile sugestii pentru cautarile pe care dorim sa le facem. Windows 10 va tine minte ce fisiere cautam in mod obisnuit in calculatoarele noastre, si va incepe sa afiseze inclusiv liste de fisiere sugerate in momentul in care pornim o cautare, deci ne va face mult mai usoara utilizarea obisnuita.

Windows 10: Schimbarea din primavara e mai MARE decat Credeam

Windows 10 file search

Windows 10 ar trebui sa aiba deasemenea un dark mode pentru File Explorer, acesta fiind implementat de ceva vreme pentru testare, dar il puteti vedea activ in imaginea de mai sus, insa aceasta e o schimbare de nu prea multa substanta. Pentru File Explorer sunt rezolvate si problemele pe care le-a avut sistemul vechi de cautare, cel care bloca intreaga interfata deoarece efectua cautari in OneDrive, insa acum Windows 10 are noul sistem bazat pe Windows Search.

Windows 10 ar trebui sa aiba in actualizarea 20H1, care ar putea fi lansata in aprilie, sau mai, destul de multe modificari importante implementate pentru utilizatori, inclusiv rezolvari pentru foarte multe probleme raportate pana acum. Windows 10 ar trebui sa aduca inclusiv imbunatatiri pentru performantele generale ale calculatoarelor, dar sa speram ca totul va veni fara alte probleme de functionare, asa cum s-a intampalt cu versiunile anterioare.

Windows 10 are in lucru atat actualizarea din primavara, cat si actualizarea din toamna acestui an, deci vom mai vedea si atunci alte modificari importante pregatite de catre Microsoft.