Coronavirus Romania: DSU Emite o noua Informare Importanta

Coronavirus Romania dsu informare 29 februarie

Coronavirus este in continuare in atentia autoritatilor din Romania, acestea emitand in cursul acestei dimineti o noua informare cu privire la situatia din tara noastra, iar fata de aseara exista schmbari doar privind persoanele aflate in carantina si cele in monitorizare la domiciliu.

Coronavirus a ramas in continuare la un numar de 3 victime infectate, dintre care una cu un test negativ de infectare facut ieri, iar daca testul care va fi facut in urmatoarele zile va fi tot negativ, ea va fi eliberata din spital pentru ca, teoretic, nu mai e infectata.

Coronavirus a tine in carantina in Romania un numar de 52 de persoane, in timp ce 8796 sunt in monitorizare la domiciliu, prima cifra fiind mai mica decat ieri din cauza unor probleme cu cifrele raportate de la Gorj, unde s-a facut confuzie intre carantina si izolare la domiciliu.

Coronavirus este o grija destul de mare pentru romani, astfel ca DSU a facut un numar TelVerde pentru romania, 0800 800 358, la care romanii pot suna pentru a afla informatii despre virus, dar acum exista unul inclusiv pentru strainatate, acesta fiind +4021.320.20.20.

BULETIN DE PRESĂ29.02.2020,ora 11.00 În cursul zilei de ieri, la TelVerde 0800 800 358, dedicată informării despre…

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Sâmbătă, 29 februarie 2020

Coronavirus a debutat in Romania in plin sezon de gripa, a carei epidemie nu s-a terminat inca, autoratile fiind concentrate pe ambele virusuri in momentul de fata, mai ales ca o persoana fost testata pozitiv pentru ambele.