Huawei P40 Pro: Ar trebui EVITAT, cu o conditie IMPORTANTA

Huawei P40 Pro este un telefon care ar trebui evitat, daca aceasta conditie foarte importanta este indeplinita, iata ce trebuie sa stii inainte de lansare.

Huawei P40 Pro evitat

Huawei P40 Pro este un telefon care ar trebui evitat dupa ce va fi lansat, iar asta daca se va apstra o conditie importanta care exista in momentul de fata, si care va vor face sa cheltuiti banii pe ceva ce nu veti putea folosi cum trebuie. Daca Huawei P40 Pro va fi lansat fara Google Play Store, Google Play Services, aplicatiile Google, aplicatiile Facebook, WhatsApp, Instagram, etc, atunci nu merita nici pe departe avut in vedere pentru achizitie de catre clienti.

Huawei P40 Pro va fi, cel mai probabil, un telefon cu specificatii foarte bune, care privind din exterior ar trebui sa fie prima alegere a oricaror persoane care vor sa aiba un telefon performant. Aici intervine prima problema serioasa, iar asta pentru ca specficatiile nu compenseaza imposibilitatea de a folosi aplicatiile dorite, pe care le utilizati in viata de zi cu zi, si trebuie sa fiti foarte atenti la acest lucru, pentru ca instalarea din surse terte e periculoasa, si procesul ar putea fi ineficient.

Huawei P40 Pro: Ar trebui EVITAT, cu o conditie IMPORTANTA

Huawei P40 Pro ar putea primi o mana de ajutor de la Google, care le-a cerut deja autoritatilor americane sa ii acorde dreptul pentru a putea relua legaturile de afaceri cu Huawei pentru a-i certifica telefoanele. Daca acest lucru ii va fi permis companiei Google, atunci Huawei P40 Pro ar putea avea parte de o lansare fara probleme, cu toate aplicatiile pe care le vrea lumea, iar asta l-ar putea pune cu mult deasupra seriei Samsung GALAXY S20.

Huawei P40 Pro a avut pana acum dezvaluite unele dintre noutati, fiind sigura implementarea unui chip Kirin 990, a conectivitatii 5G, a incarcarii rapide de 40W, si dincolo de asta restul sun zvonuri. S-a zvonit si ca Huawei P40 Pro ar urma sa fie mai ieftin decat modelul de anul trecut, fara a se specifica vreo suma, dar e posibil sa fie vorba despre un minim de 50 de euro, insa suma finala va fi anuntata in ziua in care telefonul va fi lansat.

Huawei P40 Pro este programat pentru lansare in data de 26 martie in cadrul unei conferinte care va avea loc la Paris, iar atunci vom afla toate detaliile importante.