DACIA Electrica: Coronavirus a Stricat tot Planul de LANSARE

DACIA electrica are planul de lansare dat complet peste cap din cauza Coronavirus, iata ce decizie a fost luata, si cum este afectata compania de ea.

DACIA electrica coronavirus

DACIA electrica are planul de lansare stricat in totalitate de catre Coronavirus, iar aceasta este, pana la urma, o veste proasta pentru toti cei care asteptau sa vada ce a pregatit producatorul roman. Dupa cum unii dintre voi stiti deja, DACIA electrica trebuia sa fie prezentata in cadrul salonului auto de la Geneva, care trebui sa inceapa pe data de 7 martie, insa acest lucru nu se va intampla dupa ce a fost anuntata decizia de a se interzice adunarile publice in Elvetia.

DACIA electrica are planul de lansare afectat de catre guvernul din Elvetia, acesta luand decizia sa interzica in totalitate evenimentele publice cu adunari de peste 1000 de persoane, iar acum la salonul auto erau asteptate 500.000 – 600.000, a fost anulat. DACIA electrica trebuia sa fie prezentata acolo sub o denumirea noua pe care producatorul o va folosi, ea fiind acum cunoscuta intern ca DACIA Urban City Car, dar lucrurile nu mai stau asa cum dorea compania.

DACIA Electrica: Coronavirus a Stricat tot Planul de LANSARE

DACIA electrica este afectata de Coronavirus asa cum sunt afectate si multe alte produse, sau industrii, astfel ca Renault si DACIA vor trebui sa gaseasca o alta solutie de a prezenta masina intr-o conferinta care sa aduca multi jurnalisti. Prezentarea acestui prim model de DACIA electrica in cadrul unui salon auto atat de important i-ar fi garantat expunerea in intreaga lume, ceva ce era greu de obtinut de DACIA si Renault fara investitii foarte mari in publicitate.

DACIA electrica va trebui acum sa fie prezentata intr-o conferinta separata, nimeni nu stie cand, sau unde, dar e clar ca planurile au trebuit sa fie substantial modificate din cauza Coronavirus, iar DACIA sigur nu e multumita. Multi alti producatori au avut deasemenea planurile de lansare a unor noi modele de masini date peste cap de anularea salonului auto de la Geneva, dar masura e una de protectie, inclusiv pentru cei din Romania care ar fi mers sa vada prima DACIA electrica.

DACIA electrica nu va ramane mult timp doar un produs zvonit si nelansat, iar asta pentru ca DACIA va dori sa o prezinte cat mai curand, intr-un cadru potrivit, asa ca trebuie doar sa asteptam si sa vedem decizia lor.