GTA 6: Imaginea misterioasa care a fost publicata de Rockstar Games

GTA 6 mister

GTA 6 a avut parte de foarte multa atentie in ultimele zile dupa ce Rockstar Games a publicat nu una, ci doua imagini misterioase pe website-ul sau, iar fanii din intreaga lume au inceput sa speculeze cu privire la noutatile care urmeaza sa fie oferite.

GTA 6 a avut zilele trecute publicata o imagine futurista in care o femeie robot aparea in contrast cu ceea ce se astepta lumea pentru noul joc, insa printre elementele grafice era ascunsa si o posibila perioada in care s-ar putea defasura actiunea, cea a anilor ’90.

GTA 6 are totusi parte acum de o alta imagine publicata de catre cei de la Rockstar Games, aceasta avand si un mesaj interesant scris printre elementele grafice, el fiind in ton cu ceea ce se asteapta fanii de la jocul care urmeaza sa fie lansat.

GTA 6 are in imaginea de mai jos mesajul “”Killing dreams, murdering people, fighting the righteous, bullying the weak. Why don’t you tell me what went wrong ?”, si de aici ar putea porni povestea personajului principal pe care l-am putea controla in joc.

GTA 6 mister imagine misterioasa
Imaginea cu mesajul misterios de la Rockstar Games.

GTA 6 este in dezvoltare la Rockstar Games de prin 2013, deci dupa 7 ani putem avea o asteptare rezonabila de a afla primele informatii despre titlu, eventual si un prim trailer care sa ne arate o parte din actiunea de care vom avea parte in joc.

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale momentului, si e normal sa existe foarte multe speculatii cu privire la el, Rockstar Games tinand vie speranta ca un trailer va fi lansat foarte curand, desi lansarea inca este departe.