DIGI Romania: Clientii Anuntati, ce au GRATUIT si Exclusiv

DIGI Romania si-a anuntat clientii din toata tara in legatura cu ceea ce le ofera gratuit si in exclusivitate in martie, iata de ce te vei putea bucura.

DIGI Romania exclusiv

DIGI Romania a facut un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, grupul de telecomunicatii spunandu-le ca beneficiaza in mod gratuit, dar aparent si exclusiv, de ceva ce nu trebuie trecut usor cu vederea. Prin intermediul paginii de pe reteaua de socializare Facebook, ce de la DIGI Romania au anuntat o noua exclusivitate pentru platforma Digi Online, cea care este oferita gratuit pentru toti abonatii din tara ai serviciilor sale.

DIGI Romania a anuntat ca le ofera clientilor din Romania in mod exclusiv serialul “Numele Trandafirului”, “The Name of the Rose” lansat in cursul anului 2019 in lumea intreaga. Toti abonatii DIGI Romania care au si un cont activ in cadrul Digi Online se vor putea bucura in mod gratuit de aceasta exclusivitate pe care grupul de telecomunicatii o are, toate cele 8 episoade din serial urmand a fi disponibile pentru vizualizare in platforma incepand cu 6 martie.

DIGI Romania: Clientii Anuntati, ce au GRATUIT si Exclusiv

DIGI Romania sustine ca aceasta premiera oferita in exclusivitate in mod gratuit pentru clientii sai din Romania este oferita in colaborare cu cei de la AMC, grupul avand deja serialele disponibile de ceva vreme. Avand in vedere ca in Romania unele lucruri ajung mai greu, din pacate, iata ca serialul “Numele Trandafirului”, “The Name of the Rose” este oferit abia la inceput de an 2020 de catre cei de la DIGI Romania, dar macar o fac si totul in mod gratuit.

Serialul “Numele Trandafirului”, va fi difuzat, în exclusivitate, pe platforma Digi Online! 🌹🌹Bazat pe romanul cu…

Publicată de DIGI Romania pe Miercuri, 26 februarie 2020

DIGI Romania mai are in cadrul platformei Digi Online alte filme si seriale pe care le ofera in mod gratuit pentru toti clientii care au conturi, iar aceasta exclusivitate vine ca o veste foarte buna. Din pacate e improbabil ca un al doilea sezon pentru acest serial sa fie in productie la creatorii sai, astfel ca e foarte posibil ca tot ceea ce veti vedea la DIGI Romania sa fie singura parte din serial, dar macar o puteti revedea de oricate ori doriti.

DIGI Romania a anuntat lansarea seriei zilele trecute, astfel ca pana pe 6 martie aveti timp sa va faceti cont in platforma Digi Online pentru a putea urmari gratuit acest serial care a fost apreciat de multa lume.