Huawei: IRONIZEAZA Samsung, de ce Critica un Smartphone Nou

Huawei a ales sa ironizeze compania Samsung, si critica un nou model important de smartphone pe care coreenii l-au lansat pentru clientii din toata lumea.

Huawei flip

Huawei a ales recent sa ironizeze compania Samsung dupa lansarea unui nou model de telefon care este mai important decat ar crede multa lume, si care ar putea fi viitorul unui segment abia recent creat. Cei de la Huawei au ales sa ironizeze Samsung GALAXY Z Flip, cel mai nou telefon pliabil al coreenilor, iar asta desi multa lume il lauda, si unii sunt de parere ca acesta e de fapt viitorul acestei categorii, in timp ce altii sunt in asentimentul chinezilor, si spun ca nu avem nevoie de ele.

Huawei a avut parerea sa vis-a-vis de Samsung GALAXY Z Flip impartasita de catre Anson Zhang, unul dintre managerii companiei chinezesti, acesta spunand ca Samsung nu-si “satisface” clientii care vor telefoane pliabile. Huawei spune ca nu are logica sa faci un telefon pliabil care nu-ti imbunatateste experienta de utilizare, as acum se intampla cu Z Flip, si daca toti faci unul, sa faci ceva care sa aiba ecran mai mare, si sa ofere o experienta de folosire mai buna.

Huawei: IRONIZEAZA Samsung, de ce Critica un Smartphone Nou

Huawei spune deasemenea ca a dezvoltat la un moment dat un telefon similar cu Samsung GALAXY Z Flip, dar a renuntat la idee pentru ca viziunea lor cu privire la telefoanele pliabile este diferita fata de cea a Samsung. Asta include si faptul ca Huawei vrea ca telefoanele pliabile sa fie de fapt telefoane care sa se transforme in tablete, nu telefoane ultra-portabile care sa se transforme in smartphone-uri, desi ambele idei sunt extrem de bune pentru toti consumatorii.

“Nu este doar pentru aspectul pliabil, pentru aspectul mișto … dacă îl deschideți și nu mai există smartphone, de ce … face un pliabil? Considerăm că este o modalitate mai prietenoasă de utilizare a utilizatorului final … faceți pliabilul pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. De ce isi doresc oamenii un telefon pliabil ? … Vor un dispozitiv cu un ecran mai mare, dar care să poată fi pus în buzunar – acesta este motivul pentru care il produci.”

Huawei a lansat recent Mate XS pentru clientii din intreaga lume, si e perfect normal sa incerce sa atraga atentia catre produsul sau, nu catre unul concurent, care nu doar ca e mai ieftin, ci ar putea fi si mai bun. In interviul cu TrustedReviews in care Huawei a ironizat compania Samsung vedem foarte clar ca atunci cand chinezii nu reusesc sa inoveze spun ca produsele altora nu sunt bune, dar in realitate cei de la Samsung au facut un telefon foarte bun.

Huawei vrea sa-si creasca vanzarile de telefoane, cauta cu orice pret sa gaseasca solutii pentru problemele cu sanctiunile din SUA, si isi ataca competitorii pentru a ramane in atentia presei mondiale.